Вести Футсал / Футсал: Шампион прејак за „Циркузанте“

 

Утакмица 8. кола Прве футсал лиге Србије између ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца и КМФ „Економац“ из Крагујевца одиграна је синоћ у спортској хали „Бреза“.


Око 400 љубитеља футсала имало је прилику да ужива у мајсторијама обе екипе, али актуелни првак државе и учесник Лиге шампиона није дозволио изненађење.


„Циркузанти“ су одлично почели меч. Већ у 7. минуту Стојковић је затресао мрежу „Економца“, да би Миланковић само 5 минута касније дуплирао предност. Крагујевчани су у 19. минуту два пута матирали голмана „Металац Колорада“. Стрелци Иванковић и Радовановић па се са резултатом 2:2 отишло на одмор.


Наставак сусрета у потпуности је припао шампиону, који је још 5 пута тресао мрежу Горњомилановчана. Радовановић у 21, 23, 27. и 40 минуту и Матијевић у 35. минуту били су стрелци за „Економац“ за коначних 2:7.


ФК „Металац Колорадо“: Теофиловић, Лалић, Миланковић 1, Јовановић, Петровић, Вукашиновић, Спасојевић, Стојковић 1, Пајић, Максимовић, Лазаревић. Тренер: Иван Вуксановић


КМФ „Економац“: Момчиловић, Рамић, Алексић, Борисов, Ваљенко, Аврамовић, Матијевић 1, Павловић, Рнић, Јовановић, Ракић, Иванковић 1, Радовановић 5, Ристић. Тренер: Предраг Рајић


Судије: Славенко Матовић, Предраг Лазаревић и Марко Мартиновић.


Делегат: Роберт Петровић.sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас