Вести Футсал / Футсал: Коначно тријумф у „Брези“

 

Фудбалери ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца забележи су прву победу у елитном друштву на свом паркету у такмичарској сезони 2016/2017.


У мечу 7. кола Прве футсал лиге Србије, који је одигран у спортској хали „Бреза“ пред око 600 љубитеља „игре на петопарцу“, „Циркузанти“ су савладали екипу КМФ „Коперникус САС“ из Зрењанина резултатом 4:0.


Горњомилановчани су од почетка меча кренули силовито, а отпор гостију сломљен је у 13. минуту сусрета. Мрежу Зрењанинаца затресао је Вукашиновић па се са резултатом 1:0 отишло на одмор.


У наставку сусрета још боља игра „Циркузаната“, који су још три пута погађали мету. Радоњић у 27, Јовановић у 35. и Спасојевић у 39. минуту били су стрелци за коначних и убедљивих 4:0.


Овом победом екипа ФК „Металац Колорадо“ нашла се на деоби 7. места са истим бројем бодова као и КМФ „Смедерево“.


ФК „Металац Колорадо“: Теофиловић, Радоњић 1, Вукашиновић 1, Стојковић, Спасојевић 1, Миланковић, Петровић, Лалић, Јовановић 1, Максимовић, Пајић и Лазаревић. Тренер: Иван Вуксановић


КМФ „Коперникус САС“: Мандић, Кулић, Маринковић, Вукоје, Блажић, Ћолков, Милићев, Шкорић, Нађ. Представник клуба: Миливоје Батиница


Судије: Дејан Стајић из Врања, Марко Цветковић из Лесковца и Александар Минић из Књажевца.


Делегат: Драшко Ђорђевић из Краљева.sportska hala breza


sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас