Вести Футсал / Пораз на отварању сезоне

 

Фудбалери ФК „Металац Колорадо“ нису успели да дођу до бодова у првом прволигашком мечу пред својом публиком у спортској хали „Бреза“.


Бољи противник у мечу 1. кола Прве футсал лиге, пред око 600 гледалаца, била је екипа КМФ „Нови Пазар“ из истоименог града.


Почетак сусрета припао је домаћим фудбалерима. Након пар прилика, у 17. минуту, Николић је успео да затресе мрежу Пазараца за 1:0. Међутим, знатно искуснија екипа из Новог Пазара успела је да, након два минута, дође до изједначења. Стрелац Бојовић. Играо се последњи минут у првом полувремену када је Мицић казнио пад концентрације и опуштање домаћина, па је „Нови Пазар“ на одмор отишао са предношћу од 1:2.


У наставку сусрета рутинска игра Пазараца који су до краја успели да постигну још 3 поготка. Мрежу домаћина погађали су Бојовић у 27. и 31. минуту и Мицић у 28. минуту меча. Једини гол за „Циркузанте“ у другом полувремену постигао је Миланковић у 38. минуту.


Наредни меч фудбалери ФК „Металац Колорадо“ играју у Сремској Митровици против прошлогодишњег вицешампиона – екипе КМФ „Деус Рол. Мошић“.sportska hala breza


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас