Вести Футсал / Футсал: „Циркузанти“ у елити

 

Фудбалери ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца пружили су још једну феноменалну партију и то у мечу последњег, 18. кола Друге футсал лиге – група Запад.


Противник „Циркузантима“ у утакмици у којој је победа била императив, била је екипа КМФ „Ужице Крчагово“ из Ужица.


Скоро пуне трибине у спортској хали „Бреза“ биле су више него довољан мотив фудбалерима „Колорада“ за борбену, лепршаву и ефикасну игру.


Већ у 3. минуту сусрета велико славље. Миланковић је затресао мрежу Ужичана за 1:0. Капитен Лалић је у 12. минуту удвостручио предност, да би Миланковић у 18. минуту, својим другим поготком, довео „Циркузанте“ у вођство од 3:0. Гости су преко Шућуровића смањили на 3:1 у 19. минуту сусрета, а коначан резултат након првог полувремена поставио је Миланковић у 20. минуту.


У наставку меча нешто блажи темпо, али се домаћи фудбалери нису опуштали. Рутински су контролисали игру, али су, ипак, гости први стигли до поготка. Стрелац је био Милаћевић у 31. минуту. Након тога уследила су два брза гола домаћих, најпре Миланковића у 34, а затим и Спасојевића у 36. минуту за коначних и убедљивих 6:2.


Уследило је велико славље играча и навијача „Колорада“, а у прилог „Циркузантима“ ишли су и резултати мечева директних конкурената за пласман у виши ранг. Ивањичани су ремизирали у Аранђеловцу, док су Паланчани поражени у Ваљеву.


Овом победом фудбалери ФК „Металац Колорадо“ завршили су такмичарску сезону 2015/2016 на првој позицији, два бода испред екипе КМФ „Ивањица“, па ће се наредне сезоне такмичити у елитном рангу.


ЧЕСТИТАМО ЕКИПИ ФК „МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО“ НА ИЗУЗЕТНОМ УСПЕХУ!


ФК „Металац Колорадо“: Теофиловић, Лалић 1, Николић, Средојевић, Миланковић 4, Вукашиновић, Сејдић, Филиповић, Спасојевић 1, Иванковић, Живанић, Максимовић, Лазаревић. Тренер: Иван Вуксановић; Помоћни тренер: Никола Јовановић.


КМФ „Ужице Крчагово“: Ратковић, Милићевић, Максимовић, Крејовић, Шућуровић 1, Милаћевић 1, Млађеновић.


Судије: Дарко Радосављевић и Бојан Савић из Крагујевца.


Делегат: Саша Мијатовић из Крагујевца.sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас