Вести Футсал / Футсал (куп): Пораз од прволигаша из Врања

 

Синоћ је у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, одигран меч 1/8 финала Купа Србије у футсалу између ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца и КМФ „Врање“ из Врања.


Око 300 присутних гледалаца могло је да ужива у изузетно квалитетној игри обе екипе, а за коначан исход меча и пласман у наредну рунду пресудило је искуство прволигаша из Врања.


„Циркузанти“ су одлично почели меч. Изузетно храбра и агресивна игра у пољу материјализована је у 13. минуту меча, када је Миланковић затресао мрежу голмана Тасића. Први део сусрета завршен је резултатом 1:0.


И у наставку сусрета Горњомилановчани су наставили са храбром и отвореном игром. Међутим, искуство Врањанаца је дошло до изражаја. Головима Величковића у 28. и Николића у 29. минуту гости долазе до резултатског преокрета. Гол за коначних 1:3 постигао је Стефановић у 37. минуту сусрета. Треба истаћи сјајну партију голмана гостију Тасића, који је најзаслужнији што се мрежа гостију није затресла још који пут.


Екипа „Металац Колорадо“ је била потпуно равноправан противник у овом мечу, чиме је показала да се може носити са екипама из елитне конкуренције. Недостатак искуства и среће били су елементи који су превагнули на страну екипе „Врања“.


ФК „Металац Колорадо“: Максимовић, Немања Петровић, Вукашиновић, Миланковић 1, Средојевић, Николић, Филиповић, Теофиловић, Сејдић, Лазаревић, Спасојевић, Стефан Петровић, Лалић (к), Иванковић. Тренер: Иван Вуксановић; Помоћни тренер: Никола Јовановић


КМФ „Врање“: Тасић, Николић 1, Арсовски, Стефановић 1, Стоилковић, Вучковић, Немања Милосављевић, Никола Милосављевић, Величковић 1. Тренер: Горан Јовић


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас