Вести Футсал / ФК „ГМ-ЦЗ“ домаћин турнира у малом фудбалу

 

Фудбалски клуб „ГМ-ЦЗ“ из Горњег Милановца, у сарадњи са општином Горњи Милановац, Спортским савезом општине Горњи Милановац и ЈП „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац, био је организатор турнира у малом фудбалу за дечаке рођене 2005. – 2006. године, односно 2008. године и млађе.


Дечаци рођени 2005. – 2006. године надметали су се првог дана турнира. У конкуренцији је било 8 екипа из Горњег Милановца, селекције ФК „Металац“ и ФК „ГМ-ЦЗ“, али и екипе из региона – ФК „Киндер“ Чачак, ФК „Арес“ Чачак, ФК „Борац“ Чачак, ФК „Слобода“ Чачак, ФК „Матаруге“ Матарушка бања.


У првом полуфиналном мечу састале су екипе ФК „Металац“ и ФК „ГМ-ЦЗ“. Утакмица је завршена нерешеним резултатом 2:2, а бољи извођачи пенала били су играчи ФК „ГМ-ЦЗ“. Друго полуфинале одиграно је између ФК „Арес“ и ФК „Киндер“, а ФК „Арес“ је био бољи противник и славио са 2:1.


У утакмици за треће место фудбалери ФК „Металац“ су забележили убедљиву победу резултатом 6:0 против ФК „Киндер“. Финални сусрет припао је екипи ФК „Арес“, која је савладала ФК „ГМ-ЦЗ“ резултатом 2:1.


Другог дана турнира наступили су дечаци рођени 2008. године и млађи, а учествовале су екипе ФК „Напредак“ Крушевац, ФК „Арес“ Чачак, ФК „Слобода“ Чачак, ФК „Борац“ Чачак, ФК „Вранић“ Вранић, ФК „Ариље“ Ариље и домаћин, ФК „ГМ-ЦЗ“. Играло се по бод систему, а прво и друго место заузеле су две екипе ФК „Напредак“. Треће место припало је ФК „Вранић“, а четврто ФК „ГМ-ЦЗ“.


Пехаре и признања најбољима уручили су заменик председника општине Горњи Милановац, господин Мирослав Миловановић и директор ЈП „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац, господин Милета Богдановић.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас