Вести Футсал / Дванаести дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Другог дана елиминационе фазе на турниру „Трофеј Горњег Милановца 2015“ добијени су полуфинални парови у сениорској конкуренцији, као и други финалиста у категорији омладинаца.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


У омладинској конкуренцији састале су се екипе „Звонце“ и „Пекара Мома“. Већ након првог полувремена могао се наслутити победник. Екипа „Пекара Мома“ је, сигурном игром, утакмицу решила у своју корист резултатом 1:5 (полувреме 0:3).


sportska hala breza

Други меч јучерашњег програма одиграле су екипе „Рома“ из Горњег Милановца и „Весели другари“ из Чачка. Чачани су одиграли још један изузетно добар меч на турниру и забележили убедљиву победу резултатом 1:5 (полувреме 0:2).


sportska hala breza

Последњи меч јучерашњег програма одигран је између „СК Сокер Атријум“ из Чачка и „Металац Колорадо“. Изузетно узбудљив, чврст и неизвестан меч завршен је нерешено - 1:1. После пенал серије, срећнија, спретнија и успешнија екипа била је „СК Сокер Атријум“, која је постала последњи полуфиналиста на овогодишњем турниру.


sportska hala breza

Вечерас су на програму два полуфинална меча у сениорској конкуренцији и један ревијални меч, чији је почетак заказан за 19:00 часова.


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас