Вести Футсал / Једанаести дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Турнир у футсалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ ушао је у елиминациону фазу. Синоћ су на програму били четвртфинални мечеви у сениорској и полуфинални меч у омладинској конкуренцији.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


Први меч синоћног програма одигран је у конкуренцији омладинаца између екипа „Фејнорд“ и „Рено Резервни делови“. Ово је, уједно, био и први полуфинални дуел у конкуренцији омладинаца, а припао је екипи „Рено Резервни делови“ која је забележила убедљиву победу резултатом 1:6 и пласирала се у финале.


sportska hala breza

Први четвртфинални меч у сениорској конкуренцији одиграле су екипе „Виа Восток“ из Чачка и „Рекс транс“ из Ивањице. Ивањичани су одиграли фантастичан меч и забележили убедљиву победу резултатом 3:10 (полувреме 2:4), чиме су постали први полуфиналиста на турниру.


sportska hala breza

Последњи меч синоћног програма донео је највише неизвесности и узбуђења. Горњомилановачки четвртфинални дерби одиграле су екипе „Интер транс Панда“ и „Кафе Трим“. Чврст и борбен меч завршен је без победника резултатом 1:1 (полувреме 0:0) па су пенали одлучивали о полуфиналисти. Срећнија и спретнија екипа након извођења пенала била је „Интер транс Панда“ која је савладала противника укупним скором 7:6.


sportska hala breza

Вечерас су на програму два четвртфинална меча у сениорској и полуфинални меч у омладинској комнкуренцији, а почетак првог сусрета заказан је за 19:00 часова.


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас