Вести Футсал / Десети дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Последњег дана такмичења по групама на турниру „Трофеј Горњег Милановца 2015“ виђен је расплет у све три групе у сениорској конкуренцији.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


Први меч одигран је у групи А, где су се састале две последњепласиране екипе – „Свин“ и „Наполи Централ 032“. Дерби зачеља припао је екипи „Свин“, која је после ревије голова славила резултатом 9:7 (полувреме 6:1).


sportska hala breza

Други меч јучерашњег програма одигран је у оквиру групе Б, а састале су се екипе „Весели другари“ из Чачка и „Баланс центар“ из Горњег Милановца. Чачани су оправдали улогу фаворита у овом мечу и забележили убедљив тријумф резултатом 8:4 (полувреме 3:0).


sportska hala breza

Последњи сусрет у групи Б одиграле су екипе „Ауто инпорт Бацковац јунајтед“ из Горњег Милановца и „Рекс Транс“ из Ивањице. Ни у овом мечу није било изненађења. Ивањичани су забележили сигурну и убедљиву победу резултатом 5:9.


sportska hala breza

Последњи меч за петак, 25. децембар 2015. године, одигран је у групи Ц и био је права посластица за све љубитеље футсала. Горњомилановачке екипе „Интер Транс Панда“ и „Металац Колорадо“ одиграле су изузетно чврст, борбен и квалитетан меч, иако су и једни и друге пре овог кола обезбедили пласман у четвртфинале. Екипа „Интер Транс Панда“ је била срећнији и спретнији противник и славила резултатом 3:2 (полувреме 2:1), чиме је обезбедила прво место након групне фазе такмичења.


sportska hala breza

У суботу, 26. децембра и недељу, 27. децембра 2015 године, на програму су полуфинални мечеви у омладинској конкуренцији и четвртфинални сусрети у конкуренцији сениора.


Почетак првих утакмица заказан је за 19:00 часова.


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас