Вести Футсал / Девети дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Претпоследњи дан турнира, када је такмичење по групама у питању, протекао је у правој голеади, за коју су најзаслужнији играчи „Пекаре Мома“, који су чак 28 пута затресли мрежу својих противника.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


Први меч јучерашњег програма одиграле су, управо, екипе „Пекара Мома“ и „Кингстом“, које се такмиче у групи Ц. Изузетно ефикасна игра екипе „Пекара Мома“ довела је до изузетно убедљиве победе од 28:0 (полувреме 12:0).


sportska hala breza

Други меч у омладинској конкуренцији одигран је, такође, у групи Ц, а састале су се екипе „Сан Травел“ и „Ауто центар Техно кар“. Веома квалитетан меч пун неизвесност завршен је победом екипе „Сан Травел“ резултатом 3:2 (полувреме 2:1).


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одигран је у оквиру групе А. Састале су се екипе „СК Сокер Атријум“ из Чачка и „Рома“ из Горњег Милановца. Чачани су од самог старта кренули силовито, како би избегли још једно изненађење, што је резултирало убедљивом победом од 7:3 (полувреме 3:1).


sportska hala breza

У последњем мечу јучерашњег програма састале су се екипе „Рекс транс“ из Ивањице и „Виа Восток“ из Чачка. Дерби меч припао је Ивањичанима који су били бољи противник у овом сусрету. Утакмица је завршена резултатом 7:3 у корист екипе „Рекс транс“ (полувреме 2:0).


sportska hala breza

Данас је последњи дан такмичења по групама, након чега ће уследити извлачење полуфиналних парова у конкуренцији омладинаца, односно четвртфиналних парова у сениорској конкуренцији.


Почетак прве утакмице вечерашњег програма заказан је за 18:00 часова.


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас