Вести Футсал / Осми дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Изузетно узбудљиви мечеви и фантастична игра обележили су осми дан турнира „Трофеј Горњег Милановца 2015“. Остало је још само два нана такмичења по групама, након чега ће уследити елиминациона фаза.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


У првом мечу јучерашњег програма, у омладинској конкуренцији, састале су се екипе „Звонце“ и „Кобра РИВ“, које се такмиче у групи Б. Фаворит у овом сусрету, екипа „Звонце“, забележила је сигурну и убедљиву победу резултатом 13:0 (полувреме 5:0).


sportska hala breza

Други меч програма за среду, 23. децембар 2015. године, одигран је у сениорској конкуренцији, а састале су се екипе из групе Ц - „Лика“ и „Интер Транс Панда“. И у овом мечу фаворит није дозволио изненађење. Нешто неизвеснија борба водила се само у првом полувремену, који је завршено резултатом 0:1. У наставку сусрета много боља игра „Интер Транс Панде“ за коначних 1:6 и пласман у четвртфинале.


sportska hala breza

Највеће изненађење јучерашњег програма виђено је у групи А, где су се састале екипе „СК Сокер Атријум“ из Чачка и „Кафе Трим“ из Горњег Милановца. Веома чврста борба вођена је у првом полувремену које је завршено нерешеним резултатом (1:1). У наставку фантастична игра екипе „Кафе Трим“ за победу над фаворитом од 2:5.


sportska hala breza

Последњи меч јучерашњег програма одигран је у оквиру групе Б. Састале су се екипе „Ауто инпорт Бацковац јунајтед“ из Горњег Милановца и „Виа Восток“ из Чачка. Изузетна борбеност играча обе екипе, али и резултатска неизвесност, били су присутни током читавог тока сусрета. Екипа „Виа Восток“ успела је да одоли нападима Горњомилановчана и забележи победу резултатом 3:5 (полувреме 1:2).


sportska hala breza

Претпоследњег дана групне фазе на програму су 4 меча, а почетак првог сусрета заказан је за 18:00 часова.


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас