Вести Футсал / Седми дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Седмог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2015“ виђен је расплет у групи А код омладинаца и две победе фаворита у сениорској конкуренцији.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


Први меч јучерашњег програма одигран је у конкуренцији омладинаца. У оквиру групе А састале су се екипе „Металац“ и „Пуб 1859“. Нешто опуштенија игра „Металца“ у првом полувремену допринела је да екипа „Пуб 1859“ оде на одмор са предношћу од 1:2. У наставку знатно боље издање „Металца“ за коначних 8:4.


sportska hala breza

Други сусрет у категорији омладинаца одигран је, такође, у групи А, а састале су се екипе „Рено Резервни делови“ и „ЛП Худ“. Фаворит у овом мечу, екипа „Рено Резервни делови“, није дозволила изненађење и забележила је победу резултатом 4:2 (полувреме 3:2) за стопостотан учинак и прво место на табели.


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одиграле су екипе „Рома“ и „Свин“, које се такмиче у групи А. Екипа „Роме“ је од самог старта играла чврсто и сигурно па се на одмор отишло са резултатом 4:1. У наставку меча слична слика на терену. „Рома“ је рутинском игром стигла до победе од 6:3 и три нова бода за прву позицију на табели.


sportska hala breza

Последњи меч јучерашњег програма одиграле су екипе из групе Ц„Металац Колорадо“ из Горњег Милановца и „ПС Фешн“ из Чачка. И у овом мечу фаворит није дозволио изненађење. Горњомилановчани су забележили и другу победу на турниру резултатом 6:3 (полувреме 2:1), чиме су, тренутно, на првој позицији са стопостотним учинком.


sportska hala breza

23. децембра 2015. године на програму су 4 утакмице, а почетак првог сусрета заказан је за 18:00 часова.


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас