Вести Футсал / Пети дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 


Пети дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“, пред дводневну паузу, протекао је у изузетно ефикасној игри, нарочито фаворита.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


У првом мечу програма, у омладинској конкуренцији састале су се екипе које се такмиче у групи Ц„Ауто центар Техно кар“ и „Кингстом“. Екипа „Ауто центар Техно кар“ кренула је силовито од самог почетка сусрета и није имала милости за свог противника. Меч је завршен више него убедљивим резултатом – 22:1 (полувреме 12:0).


sportska hala breza

Други меч у омладинској конкуренцији одигран је у оквиру групе А, а састале су се екипе „ПУБ 1859“ из Горњег Милановца и „ЛП ХУД“ из Чачка. Још један ефикасан меч који је завршен убедљивом победом екипе из Чачка резултатом 5:10 (полувреме 2:4).


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одигран је у групи А, где су се састале екипе „СК Сокер Атријум“ из Чачка и „Наполи Централ 032“ из Горњег Милановца. Екипа из Чачка, која је била фаворит у овом мечу, није дозволила било какво изненађење. Од првог судијског звиждука заиграли су максимално озбиљно и након првих 20 минута имали предност од 5:1. У другом делу меча рутинска игра екипе „СК Сокер Атријум“ за коначних 9:3.


sportska hala breza

Последња утакмица програма за петак, 18. децембар 2015. године, одиграна је у оквиру групе Б. Изузетно чврст и борбен дуел екипа „Ауто инпорт Бацковац јунајтед“ из Горњег Милановца и „Весели другари“ из Чачка оправдао је епитет дербија вечери. „Весели другари“ су били бољи противник након првих 20 минута па су на одмор отишли са предношћу од 1:2. У наставку меча Горњомилановчани успевају да изједначе за коначних 2:2.


sportska hala breza

Наредно коло турнира на програму је у понедељак, 21. децембра 2015. године, а почетак првог меча заказан је за 19:00 часова.


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас