Вести Футсал / Четврти дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Голеада у омладинског и велика борба у сениорској конкуренцији, која је резултирала са два нерешена сусрета, главне су карактеристике четвртог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2015“.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


Јучерашњи програм отворен је изузетно ефикасним сусретом у омладинској конкуренцији, где су се у оквиру Б групе састале екипе „Фејнорд“ и „Кобра РИВ“. Од самог старта меча могао се наслутити победник. Екипа „Фејнорда“ одиграла је одличан меч и забележила више него убедљиву победу резултатом 19:3 (полувреме 5:1).


sportska hala breza

Други меч у омладинској конкуренцији одигран је у оквиру групе Ц, а снаге су одмериле екипе „Пекара Мома“ и „Сан Травел“. Већ након првог полувремена било је сигурно да ће „Пекара Мома“ уписати 3 бода. Овај део игре завршен је резултатом 5:1. У наставку нешто слабији ритам за коначних 8:3 у корист „Пекаре Мома“.


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одигран је у оквиру групе Б. Публика је могла да ужива у чачанском дербију, у коме су се састале екипе „Виа Восток“ и „Весели другари“. Првих 20 минута протекло је у бољој и сигурнијој игри екипе „Виа Восток“, која је на одмор отишла са предношћу од 2:0. У наставку сусрета „Весели другари“ долазе до даха и успевају да анулирају резултатски заостатак па је меч завршен резултатом 2:2.


sportska hala breza

У оквиру групе Ц, одигран је меч између екипа „Интер Транс Панда“ из Горњег Милановца и „ПС Фешн“ из Чачка. Знатно више неизвесност виђено је у првих 20 минута, које су Горњомилановчани решили у своју корист минималним резултатом (1:0). У наставку сусрета одлична игра екипе „Интер Транс Панда“, која је забележила убедљиву победу резултатом 6:1.


sportska hala breza

Последњи меч за четвртак, 17. децембар 2015. године, био је права посластица за публику на трибинама спортске хале „Бреза“. Горњомилановачки дерби одигран је у групи Б, а састале су се екипе „Ауто Инпорт Бацковац јунајтед“ и „Баланс центар“. Велика борба и доста узбуђења обележили су овај меч. „Баланс центар“ је након првих 20 минута имао предност од 2:3, међутим, екипа „Ауто Инпорт Бацковац јунајтед“ успела је да стигне до изједначења у наставку сусрета за коначних 3:3 и поделу бодова.


sportska hala breza

У петак, 18. децембра 2015. године, на програму су 4 сусрета, а програм почиње нешто раније – од 15:00 часова.


sportska hala breza

Након петог дана турнира, у суботу, 19. децембра и недељу, 20. децембра 2015. године, уследиће пауза на турниру због најмасовније српске славе – Светог Николе.


Турнир се наставља у понедељак, 21. децембра 2015. године, са почетком у 19:00 часова.
 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас