Вести Футсал / Трећи дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Трећег дан турнира „Трофеј Горњег Милановца 2015“, који се одржава у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, публика је могла да ужива у одличној игри екипа и 43 прелепа поготка.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


Премијерни меч одигран је у конуренцији омладинаца у групи Ц између „Сан Травела“ и „Кингстома“. Апсолутна доминација екипе „Сан Травел“ током читавог меча резултирала је убедљивом победом од 15:0 (полувреме 4:0).


sportska hala breza

Други меч синоћног програма одигран је у групи А, у омладинској конкуренцији. Састале су се екипе „Металац“ из Горњег Милановца и „ЛП Худ“ из Чачка. Гости из Чачка успевали су да одоле нападима „Металца“ само у првом полувремену које је завршено резултатом 2:1. У наставку сусрета 6 погодака Горњомилановчана за коначних и убедљивих 8:1.


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одигран је у оквиру групе А. Горњомилановачки дерби између екипа „Наполи Централ 032“ и „Рома“ завршен је поделом бодова, иако је екипа „Наполи Централ 032“ на полувремену имала предност од 3:1. Екипа „Роме“ је успела да, у наставку сусрета, успостави играчку и резултатску равнотежу, а меч је завршен резултатом 4:4.


sportska hala breza

Последњи меч трећег дана турнира представљао је праву посластицу за све присутне у хали „Бреза“. Састале су се екипе „Рекс Транс“ из Ивањице и „Весели другари“ из Чачка. Велика борба водила се у првих 20 минута, које је завршено резултатом 3:3. Ништа мање узбудљиво и борбено није било ни у другом полувремену. Екипа „Весели другари“ била је срећнији и спретнији противник у овом дуелу и славила је победу резулатом 5:6.


sportska hala breza

Турнир се наставља у четвртак, 17. децембра 2015. године, а почетак прве утакмице заказан је за 18:00 часова.


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас