Вести Футсал / Други дан турнира „Трофеј Горњег Милановца“

 

Другог дана турнира „Трофеј Горњег Милановца 2015“ на програму је била једна утакмица у омладинској и три утакмице у сениорској конкуренцији.


Све информације у вези са турниром у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“ можете видети на: Трофеј Горњег Милановца 2015.


Први меч другог дана турнира одигран је у оквиру групе А између горњомилановачких екипа „Рено Резервни делови“ и „Пуб 1859“. Након изједначене борбе у првом полувремену, које је завршено резултатом 2:2, играчи екипе „Рено Резервни делови“ успели су да постигну још 4 гола у наставку и забележе победу резултатом 6:2.


sportska hala breza

Први меч у сениорској конкуренцији одиграле су екипе „Рекс Транс“ из Ивањице и „Баланс центар“ из Горњег Милановца, које се такмиче у групи Б. Екипа „Рекс Транс“ је оправдала улогу фаворита у овом мечу и решила меч у своју корист резултатом 4:2 (полувреме 2:1).


sportska hala breza

Трећи меч синоћног програма одигран је у оквиру групе А, а снаге су одмерииле екипе „СК Сокер – Атријум“ из Чачка и „Свин“ из Горњег Милановца. И у овом мечу је фаворит, без већих проблема, успео да укњижи 3 бода захваљујући убедљивој победи. Меч је завршен резултатом 11:5 у корист „СК Сокер – Атријум“ (полувреме 5:3).


sportska hala breza

Последњи меч за уторак, 15. децембар 2015. године, одигран је, такође, у оквиру групе А. Састале су се горњомилановачке екипе „Рома“ и „Кафе Трим“. Изузетно изједначен и борбен меч, који је оправдао епитет дербија, завршен је победом „Роме“ резултатом 2:1 (полувреме 1:1).


sportska hala breza

У среду, 16. децембра 2015. године, на програму су две утакмице у омладинској и две у сениорској конкуренцији, као и финални меч Купа региона Западне Србије између ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца и КМФ „Машинац“ из Крагујевца (21:30 часова).


sportska hala breza 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас