Вести Футсал / Први дан турнира „Трофеј Горњег Милановца 2015“

 

Синоћ је у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, почео традиционални новогодишњи турнир у малом фудбалу „Трофеј Горњег Милановца 2015“, који се одржава под покровитељством општине Горњи Милановац.


Организатори турнира су ЈП „Спортско – рекреативни центар“ Горњи Милановац, Спортски савез општине Горњи Милановац и Футсал клуб „Металац Колорадо“, а медијски покровитељ Регионална телевизија „Телемарк“.


Већ првог дана такмичења виђено је доста узбуђења, неизвесности и 27 лепих голова.


Премијерни меч овогодишње турнира одигран је у омладинској конкуренцији. У мечу групе Б састале су се горњомилановачке екипе „Фејнорд“ и „Звонце“. Доста изједначен и неизвестан меч завршен је победом екипе „Звонце“ резултатом 3:4, иако се на полувреме отишло са нерешеним резултатом (1:1).


sportska hala breza

Други меч је, такође, одигран у омладинској конкуренцији и то у групи Ц. Горњомилановачке екипе „Пекара Мома“ и „Ауто центар Технокар“ одиграле су изузетно неизвестан и борбен дуел који је завршен поделом бодова. Коначан резултат сусрета био је 2:2 (полувреме 1:1).


sportska hala breza

Први, уједно и дерби меч у сениорској конкуренци одиграле су горњомилановачке екипе „Наполи Централ 032“ и „Кафе Трим“. Изузетно квалитетан меч са доста борбености, добре игре на обе стране, али и прелепих голова припао је екипи „Кафе Трим“, која је забележила победу резултатом 2:3 (полувреме 1:2).


sportska hala breza

Уследило је свечано отварање турнира. Председник општине Горњи Милановац, господин Милисав Мирковић, пригодним говором је поздравио такмичаре, организаторе, посетиоце и пожелео фер и коректну борбу током читавог турнира.


sportska hala breza

Претпоследњи меч првог дана турнира одигран је између екипа „Баланс центар“ из Горњег Милановца и „Виа Восток“ из Чачка. Прво полувреме протекло је у бољој игри Чачана, који су овај део игре решили у своју корист резултатом 0:2. У наставку сусрета слична слика на терену. „Виа Восток“ постиже још два гола до краја сусрета за коначних 1:4.


sportska hala breza

У последњем сурету синоћног програма снаге су одмериле екипе „Металац Колорадо“ и „Лика“. Први део сусрета протекао је у изједначеној борби, о чему сведочи и резултат од 1:1. У наставку утакмице екипа „Металац Колорадо“ бољом игром долази до прва 3 бода на турниру. Меч је завршен резултатом 4:2.


sportska hala breza

Турнир се наставља у уторак, 15. децембра 2015. године, а почетак прве утакмице заказан је за 18:00 часова.


sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас