Вести Футсал / Футсал: Нова убедљива победа „Циркузаната“

 

Утакмица 6. кола Друге футсал лиге – Запад између ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца и КМФ „Рашка“ из Рашке одиграна је у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, пред око 100 гледалаца.


Фудбалери ФК „Металац Колорадо“ одиграли су још један фантастичан меч и забележили убедљиву победу резултатом 8:4, којом су се осамосталили на другом месту првенствене табеле.


Већ од првог минута могло је да се претпостави ко ће бити победник овог дуела. Средојевић је у 5. минуту донео предност домаћој екипи, али је након 3. минута изједначио Комљеновић. До краја првог полувремена виђена су још 4 гола у мрежи „Рашке“. Средојевић у 11. минуту, Сејдић у 17, Миланковић у 18. и 20. минуту били су стрелци за домаћина након првих 20 минута.


У наставку сусрета играчи „Металац Колорада“ настављају у фуриозном ритму. Стрелци до краја меча за домаћу Горњомилановчане били су Немања Петровић у 27. минуту, Средојевић у 37. и Вукашиновић у 38. минуту из казненог ударца. Част гостију одбранили су Андијанић (37. минут), Дрманац (39. минут) и Комљеновић (40. минут из казненог ударца).


ФК „Металац Колорадо“: Лазаревић, Лалић (к), Миланковић 2, Средојевић 3, Вукашиновић 1, Сејдић 1, Немања Петровић 1, Стефан Петровић, Иванковић, Живанић, Николић, Максимовић. Тренер: Иван Вуксановић; Помоћни тренер: Никола Јовановић


КМФ „Рашка“: Пантовић, Андријанић 1, Комљеновић 2, Костић, Дрманац 1, Јовановић, Шћеловић. Тренер: Снешко Комљеновић; Помоћни тренер: Гордан Пантовић


Судије: Бојан Богдановић из Чачка и Бојан Буројевић из Горичана.


Делегат: Рајко Никитовић из Чачка.sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас