Вести Футсал / Футсал (куп): Одлична игра Металац Колорада

 

Синоћ је у спортској хали „Бреза“, у Горњем Милановцу, одиграна утакмица Купа Србије у футсалу између ФК „Металац Колорадо“ из Горњег Милановца и КМФ „Економац Б“ из Крагујевца.


Горњомилановчани су од првог судијског звиждука наговестили да ће бити бољи противник у овом дуелу. Већ у првом минуту Вукашиновић је донео предност екипи „Металац Колорада“. Предност је дуплирао Миланковић у 14. минуту сусрета па се на одмор отишло резултатом 2:0 у корист домаће екипе.


И у наставку фантастична игра „Циркузаната“. Гости су успели само да припрете у 29. минуту када је Миланковић постигао ауто-гол. Након тога два брза поготка домаћих за коначних 4:1. Стрелци су били Вукашиновић у 38. и Петровић Стефан у 39. минуту из казненог ударца.


КМФ „Металац Колорадо“: Максимовић, Живанић, Николић, Миланковић 1 (1 АГ), Вукашиновић 2, Лалић (к), Петровић Немања, Петровић Стефан 1, Иванковић, Средојевић, Лазаревић. Тренер: Иван Вуксановић; Помоћни тренер: Никола Јовановић


КМФ „Економац Б“: Миленковић, Лазовић, Танасковић, Етеровић, Ракић, Ристић, Трајковић, Стојчевски, Антић, Говедаревић, Вулетић, Динчић, Аврамовић. Тренер: Ивица Маринковић


Судије: Александар Јакшић из Горњег Милановца и Бојан Савић из Крагујевца.


Делегат: Саша Мијатовић из Крагујевца.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   


 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас