Vesti Rukomet / Rukomet (m): Poraz Omladinca u Brezi

 

Rukometaši „Omladinca“ poraženi su na svom terenu, u sportskoj hali „Breza“, u utakmici 2. kola Prve lige – Zapad za seniore od ekipe „Napretka“ iz Kruševca.


Nakon uvodnih minuta koji su pripali gostujućoj ekipi, prvo poluvreme je proteklo u izjednačenoj igri obe ekipe, a gosti su na predah otišli sa prednošću od 12:13.


Nastavak susreta, zahvalјujući izuzetno lošoj igri „Omladinca“, u potpunosti je pripao Kruševlјanima. Prednost gostiju rasla je iz minuta u minut. Uprkos svemu, Gornjomilanovčani su imali priliku da se u 49. minutu u potpunosti vrate u meč, ali je promašen sedmerac pri rezultatu 22:25 omogućio gostima da se, ponovo, rezultatski „odlepe“ i utakmicu reše u svoju korist rezultatom 24:31.


RK „Omladinac“: Blagojević, Stefanović (k) 3, Nikolić, Babić 1, Marić Miloš 4, Marjanović Predrag 1, Milić, Marjanović Nenad 1, Ivanović, Ilić, Marić Milan 1, Acović 5, Mišković 8, Bralović, Spalević, Mijailović. Trener: Darko Joksić; Tehnički rukovodilac: Ivica Adamović


ORK „Napredak“: Paunović, Pribaković 3, Savić 2, Stanković 4, Stepanović 12, Lučić 1, Marković, Đorđević (k) 8. Trener: Branislav Vukelić


Sedmerci: RK „Omladinac“ – 3/4, ORK „Napredak“ – 0/0.


Isklјučenja: RK „Omladinac“ – 4 minuta, ORK „Napredak“ – 10 minuta.


Sudije: Miloš Pešić i Bojan Stojković.


Delegat: Zdravko Matović.



sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     



Panorama Srbije

 




breza



Kontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas