Vesti Rukomet / Rukomet: Crvena Zvezda osvajač trofeja Kupa Srbije

 

Rukometaši MRK „Crvena Zvezda“ iz Beograda pobednici su finalnog turnira Kupa Srbije koji se 7. i 8. juna 2017. godine igrao u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu.


„Crveno – beli“ su u finalnom meču, nakon velike borbe, pred oko 900 gledalaca, savladali ekipu RK „Spartak Vojput“ iz Subotice rezultatom 20:18.


Prvo poluvreme proteklo je u ravnopravnoj igri obe ekipe, koje su se smenjivale u vođstvu, a „Crvena Zvezda“ je na predah otišla sa prednošću od 11:10.


I u nastavku velika borba za svaku loptu. „Crveno – beli“ su uspeli da dođu do opipljivije prednosti od 14:11, najviše zahvaljujući odličnoj odbrani i golmanu Zlatanoviću, koji je meč završio sa 21 odbranom i zasluženo poneo titulu MVP-a finalnog turnira.


Zvezda je do kraja susreta kontrolisala rezultat, jer „Spartak Vojput“ nije imao snage za rezultatski preokret pa je veliko slavlje u „crveno – belom“ taboru moglo da počne.


Ovo je MRK „Crvena Zvezda“ peti trofej namenje pobedniku Kupa Srbije i prvi trofej u klupskim vitrinama nakon 9 godina.


Medalje i pehar namenjen drugoplasiranoj ekipi predao je član Opštinskog veća zadužen za sport, gospodin Srđan Milićević, dok je trofej i medalje namenjene pobedniku uručio predsednik opštine Gornji Milanovac, gospodin Dejan Kovačević. Prelazni pehar Rukometnog saveza Srbije pobedničkoj ekipi uručio je V.D. Generalnog sekretara RSS, gospodin Aleksandar Petrović.


Opština Gornji Milanovac i Ustanova „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac pokazali su se, još jednom, kao odlični organizatori i u rekordno kratkom vremenu omogućili da završni turnir prođe u najboljem redu, što je i ocena svih aktera turnira.


Velika zahvalnost duguje se i sponzorima završnog turnira - preduzeću „Papirprint“ iz Gornjeg Milanovca, preduzeću „S-Group“ iz Gornjeg Milanovca i Vinariji „PIK Oplenac“ iz Topole.


MRK „Crvena Zvezda“: Šotić 2, Pavlović, Mošić 2, Ćorović 4, Prodanović 1, Andrejević 1, Gačević, Ljubojević 5 (2), Ljubenović, Šćepanović, Zlatanović, Matičić, D. Babić 3, Kljajić, Leovac, A. Babić 2 (2). Trener: Nenad Peruničić.


RK „Spartak Vojput“: Kosović, Stefanović, Đekić 6, Radović 2, Perović, Mikić, Potpara 1, Medić, Delibašić 2, Petrović, Županjac 4, Jelić 1, Petrović, Rakocija 1, Abadžić 1. Trener: Slaviša Laković.


Sedmerci: MRK „Crvena Zvezda“ - 4/6, RK „Spartak Vojput“ – 0/2.


Sudije: Ivan Mošorinski i i Aleksandar Pandžić.


Delegat: Zoran Černok.


Kontrolor: Živan Stakić.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas