Vesti Rukomet / Rukomet (m): Poraz „Omladinca“ u „Brezi“

 

Rukometaši RK „Omladinac“ iz Gornjeg Milanovca zabeležili su poraz pred svojom publikom u utakmici 18. kola Prve lige – Zapad protiv RK „Napredak“ iz Kruševca.


Od samog početka susreta bio je primetan nedostatak volјe, želјe i žara u igri domaće ekipe, što su Kruševlјani vešto koristili. Konfuzna igra „Omladinca“ u napadu, sa velikim brojem promašenih „zicera“ i blaga igra u odbrani doprineli su da „Napredak“ prvih 30 minuta reši u svoju korist rezultatom 11:16.


Početkom drugog poluvremena ništa se značajnije nije promenilo u igri domaćih. Gosti u 36. minutu susreta uspevaju da dođu do maksimalne prednosti na ovom meču (11:19). Rukometaši „Omladinca“ tada uspevaju da se trgnu i zaigraju angažovanije pa je u 46. minutu na semaforu stajalo 18:20. Međutim, to je bilo sve od gornjomilanovačke ekipe na ovom meču, koji je završen rezultatom 22:28 u korist Kruševlјana.


Treba napomenuti da je ekipa „Napretka“ na ovaj meč došla sa osmoricom igrača, pri čemu je izmenu imala samo na poziciji golmana.


Prema ocenama trenera, najbolјi pojedinci na ovom meču bili su Slobodan Božović (1) kod domaće i Bojan Milenković (3) kod gostujuće ekipe.


RK „Omladinac“: Blagojević, Stefanović 1, Jovetić 4, Marjanović P, Polomi, Nedelјković 2, Marić (k) 7, Lazarević 1, Milić, Marjanović N. 1, Božović 1, Ilić, Mitrović 1, Acović 4, Bralović, Milanović. Trener: Ivica Adamović; Tehnički rukovodilac: Darko Joksić


RK „Napredak“: Paunović, Maksimović 1, Antić 11, Stepanović 5, Milenković 4, Milovanović, Pribaković 1, Zubić 6. Trener: Zlatko Petronijević; Tehnički rukovodilac: Bratislav Vukojević


Sedmerci: RK „Omladinac“ – 2/5, RK „Napredak“ – 0/0.


Isknjučenja: RK „Omladinac“ – 8 minuta, RK „Napredak“ – 8 minuta.


Sudije: Dimitrije Savić iz Kralјeva i Marko Jovanović iz Rače.


Delegat: Vladan Vujić iz Topole.sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas