Ostale vesti / Karate: Održan „Trofej Gornji Milanovac 2018”

 

Prethodnog vikenda je u sportskoj hali „Breza“, pod pokrovitelјstvom opštine Gornji Milanovac, održan treći po redu karate turnir „Trofej Gornji Milanovac 2018“, u organizaciji KK „Do Kan“.


Pred blizu 300 učesnika iz 29 domaćih klubova i ispunjenom istočnom tribinom, turnir je svečano otvorio član opštinskog veća zadužen za sport, gospodin Srđan Milićević.


Na samom otvaranju turnira nastupila je odlična ekipa plesnog studija „Domingo” i već tradicionalno David Hušić, član KK „Do Kan”, koji je dobio i pehar za svoj nastup.


Svoj nastup van takmičarske konkurencije imala je i početnička grupa najmlađih članova ovog kluba.


Direktor kluba Dragiša Sretenović dodelio je i prigodan poklon namenjen reprezentativcu Srbije Stefanu Joksiću, članu KK „Borac” iz Čačka, koji je na tek završenom Evropskom prvenstvu u Novom Sadu osvojio srebrnu medalјu u pojedinačnoj i bronzanu u ekipnoj konkurenciji u borbama.


Organizatori su se potrudili da sve protekne u najbolјem redu obezbedivši sve što je potrebno da ovaj događaj opravda pozitivne ocene iz prethodnog perioda, a po opštoj oceni učesnika uspeli su u tome.


Velike zasluge za uspešnost ovog projekta, pored organizatora KK „Do Kan” idu svakako i na račun svih zaposlenih u Sportsko rekreativnom centru na čelu sa direktorom Predragom Markovićem, zatim Kompaniji „Takovo” i „Swisslion” koji su obezbedili slatkiše za sve učesnike ovog turnira.


U takmičarskom delu turnira mladi sportisti pokazali su odlično umeće, a na osnovu postignutih rezultata, proglašeni su najuspešniji klubovi kojima su dodelјini pehari za prva tri mesta.


sportska hala breza

Pošto je KK „Do Kan” kao pravi domaćin izuzeo sebe iz konkurencije za pobedničke pehare, prvo mesto pripalo je KBKK „Milanovac”, drugo KK „Raška”, a treće KK „Omladinac”.


Pehare je uručila g-đa Slađana Nikolić predsednik kluba domaćina. Nagrađeno je i dvoje najuspešnijih sportista, a jedan od njih je i nova nada milanovačkog karate sporta Petar Petrović iz KBKK „Milanovac”.


Zahvalјujemo se svima koji su na bilo koji način doprineli da ovaj turnir bude bolјi nego prethodni, a mi ćemo se potruditi da i sledeće godine nastavimo tradiciju.


Sportski pozdrav! - Karate klub „Do Kan”


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas