Ostale vesti / Početak kupališne sezone na „Gradskom bazenu“

 

Sve je spremno započetak kupališne sezone na „Gradskom bazenu“ u Gornjem Milanovcu, koja će trajati od 24. juna do 31. avgusta 2017. godine.


Zahvaljujući čenim ljudima opštine Gornji Milanovac, u prethodnih mesec dana izvršeni su radovi na investicionom održavanju bazena, koji su obuhvatali kompletnu reparaciju filter stanice i rekonstrukciju malog bazena. Vrednost radova iznosila je 3,3 miliona dinara.


Prvog dana kupališne sezone, u subotu, 24. juna 2017. godine, ulaz će biti besplatan za sve posetioce. O bezbednosti kupača brinuće licencirani spasioci, dok će analizu i kontrolu ispravnosti vode vršiti Zavod za javno zdravlje Čačak.


Radno vreme „Gradskog bazena“ je od 9:00 do 19:00 časova.


Dnevne cene ulaznica za ovu kupališnu sezonu iznosiće 150,00 dinara za odrasle, dok će učenici osnovnih i srednjih škola ulaz plaćati 100,00 dinara. Za decu do 7 godina ulaz je slobodan uz pratnju jednog punoletnog lica.


Cena individualne sezonske ulaznice iznosi 3.000,00 dinara, dok je za grupnu sezonsku ulaznicu (5 osoba) neophodno izdvojiti 8.000,00 dinara.


Opština Gornji Milanovac i Ustanova „Sportsko - rekreativni centar“ Gornji Milanovac odlučili su da nagrade najbolje učenike sa teritorije opštine Gornji Milanovac. Besplatne sezonske ulaznice dobiće najbolji učenici, dobitnici Vukovih diploma, đaci generacija, kao i dobitnici nagrada na Republičkim takmičenjima (prva 3 mesta).


Besplatni kontigent ulaznica biće podeljen i korisnicima Centra za socijalni rad, Crvenog krsta i deci sa posebnim potrebama.


U saradnji sa Sportsko – rekreativnim klubom „Sportić“ iz Gornjeg Milanovca, Ustanova „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac organizovala je školu plivanja, koja će startovati 1. jula 2017. godine. Obuku će voditi profesori fizičkog vaspitanja i licencirani instruktori plivanja. Cena za deset časova obuke (trajanje jednog časa – 60 minuta) iznosi 1.500,00 dinara. Svi polaznici škole plivanja, za vreme trajanja obuke, imaće besplatan ulaz na „Gradski bazen“.


Za sve informacije korisnici se mogu obratiti lično, u prostorijama hale „Breza“ ili na „Gradskom bazenu“, kao i na broj telefona 712-436.


sportska hala breza


sportska hala breza


Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas