Ostale vesti / OSIURS – stoni tenis: Pranjanci neprikosnoveni kod osnovaca

 

Nadmetanje na Opštinskom prvenstvu u stonom tenisu za učenike osnovnih škola sa područja opštine Gornji Milanovac u okviru OSIURS održano je u četvrtak, 6. oktobra 2016. godine.


Organizator takmičenja, kao i u konkurenciji srednjoškolaca, bio je Sportski savez opštine Gornji Milanovac, uz tehničku podršku JP „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac i pokroviteljstvo opštine Gornji Milanovac.


U pojedinačnoj konkurenciji, u kategoriji pionirki, prvo mesto osvojila je Marija Vesković (OŠ „Ivo Andrić“ – Pranjani), koja je u finalnom susretu savladala Dariju Stefanović (OŠ „Desanka Maksimović). Treće mesto pripalo je Mariji Đoković (OŠ „Ivo Andrić“ – Pranjani).


Ekipno, kod pionirki, prvo mesto osvojila je OŠ „Ivo Andrić“ iz Pranjana. Drugo mesto pripalo je OŠ „Kralj Aleksandar I“, a treće OŠ „Sveti Sava“.


U pojedinačnoj konkurenciji pionira prvo mesto osvojio je Đorđe Sarić (OŠ „Ivo Andrić“ – Pranjani). On je u finalnom meču bio bolji od Lazara Milovića (OŠ „Momčilo Nastasijević“). Treće mesto zauzeo je Vuk Glišović Lukić (OŠ „Momčilo Nastasijević“).


OŠ „Ivo Andrić“ iz Pranjana je i u ekipnoj konkurenciji pionira bila najbolja. Drugo mesto zauzela je OŠ „Arsenije Loma“ – Rudnik, dok je treće mesto pripalo OŠ „Momčilo Nastasijević“.


Prvoplasirane ekipe i pojedinci (kod osnovaca i srednjoškolaca) imaju pravo nastupa na Okružnom prvenstvu koje će se održati krajem oktobra 2016. godine.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas