Ostale vesti / OSIURS: Završeno Opštinsko prvenstvo u stonom tenisu

 

Opštinsko prvenstvo u stonom tenisu za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Gornji Milanovac održano je u sredu, 30. septembra i četvrtak, 1. oktobra 2015. godine.


Organizator takmičenja bio je Sportski savez opštine Gornji Milanovac, uz tehničku podršku JP „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac.


U kategoriji srednjoškolaca, koji su se takmičili u sredu, i kod omladinaca i kod omladinki prvo mesto u ekipnoj konkurenciji zauzeli su učenici ETŠ „Knjaz Miloš“, koji su u finalnim mečevima savladali ekipu TŠ „Jovan Žujović“. Treće mesto pripalo je učenicima Gimnazije „Takovski ustanak“.


sportska hala breza

Rezultate u pojedinačnoj konkurenciji kod omladinaca i omladinki objavićemo čim budemo dobili od strane organizatora.


U kategoriji osnovaca, u ekipnoj konkurenciji pionira, prvo mesto zauzeli su učenici OŠ „Desanka Maksimović“, koji su u finalu bili bolјa od učenika OŠ „Ivo Andrić“ iz Pranjana. Treće mesto pripalo je ekipi OŠ „Sveti Sava“.


Kod pionirki, u ekipnoj konkurenciji, prvo mesto osvojile su učenice OŠ „Desanka Maksimović“. Drugo mesto zauzele su učenice OŠ „Sveti Sava“, dok je treća pozicija pripala učenicama OŠ „Ivo Andrić“ iz Pranjana.


sportska hala breza

U pojedinačnoj konkurenciji pionira prvo mesto osvojio je Lazar Milovanović (OŠ „Takovski ustanak“ iz Takova). Drugu pozuciju zauzeo je Stevan Joksić (OŠ „Takovski ustanak“ iz Takova), dok je treći bio David Milinković (OŠ „Momčilo Nastasijević“ – Gornji Milanovac.U pojedinačnoj konkurenciji pionirki prvo mesto osvojila je Ana Relјić (OŠ „Takovski ustanak“ iz Takova), drugo mesto pripalo je Anastasiji Verbić (OŠ „Takovski ustanak“ iz Takova), a treću poziciju zauzela je Jovana Hrnjaković (OŠ „Arsenije Loma“ – Rudnik).stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   

 
brezaКонтакт

Пишите нам


Адреса

Корчагинова бб
32300 Гор. Милановац, Србија
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Пратите нас