Ostale vesti / Održan „CACIB GORNJI MILANOVAC 2015“

 

Prva međunarodna izložba pasa svih rasa „CACIB GORNJI MILANOVAC 2015“ u organizaciji Kinološkog društva „Gornji Milanovac“ održana je u subotu, 26. septembra 2015. godine, na terenima oko sportske hale „Breza“.


Izložbu je u ime opštine Gornji Milanovac, prigodnim govorom, otvorio predsednik opštine Milisav Mirković poželevši gostima i svim lјubitelјima pasa dobrodošlicu i lep provod.


U ime Kinološkog društva „Gornji Milanovac“ prisutnima se obratio predsednik društva Nenad Davidović. Svoju zahvalnost predsednik udruženja izrazio je opštini Gornji Milanovac i predsedniku Milisavu Mirkoviću lično, koji već par godina unazad, prema mogućnostima, pomaže u organizaciji manifestacija i ravoju kinologije na području opštine Gornji Milanovac, kao i kolektivu Javnog preduzeća „Sportsko – rekreativni centar“ kao i direktoru Mileti Bogdanoviću, koji im godinama unazad ustupaju ove predivne terene za održavanje izložbi.


Eminentne kinološke sudije ocenile su pse, a nakon ocenjivanja, pristupilo se i svečanom proglašenju najbolјih na centralnom ringu, ispred hale „Breza“.


Međunarodna izložba pasa okupila je brojne izlagače i posetioce iz zemlјe i inostranstva. Pored izlagača iz Srbije izložbu su uveličali predstavnici iz dvadeset sedam zemalјa sveta, iz Grčke, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Italije, Slovačke, Francuske i Belgije. Ljubitelјima kinologije u Gornjem Milanovcu predstavilo se preko 200 pasa svih rasa, od čega 30 pasa iz evropskih zemalјa.


Svojim prisustvom veliki broj naših sugrađana izrazio je podršku i interesovanje za manifestacije ove vrste.Izvor: http://www.gornjimilanovac.rs/saopstenje-415.htmlfesival fudbala    fesival fudbala    fesival fudbala   
fesival fudbala    fesival fudbala    fesival fudbala   
fesival fudbala    fesival fudbala    fesival fudbala   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas