Vesti Odbojka / Odbojka: Završeno Opštinsko prvenstvo

 

Juče je u sportskoj hali „Breza“ održano Opštinsko prvenstvo u odbojci za učenike osnovnih i srednjih škola sa područja opštine Gornji Milanovac u okviru OSIURS.


Organizator takmičenja bio je Savez za školski sport i organizaciju takmičenja igrom do zdravlјa, uz tehničku podršku Ustanove „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac.


Na takmičenju je nastupilo 8 ekipa osnovnih i 5 ekipa srednjih škola.


U kategoriji pionira prvo mesto pripalo je ekipi OŠ „Desanka Maksimović“, koja je u finalnom meču savladala OŠ „Sveti Sava“ rezultatom 2:0 i time obezbedila učešće na Okružnom prvenstvu.


Ekipa OŠ „Kralј Aleksandar I“, u kategoriji pionirki, uspela je da savlada OŠ „Desanka Maksimović“ rezultatom 2:1 i izbori plasman na Okružno prvenstvo.


U kategoriji omladinaca prvo mesto i plasman na Okružno prvenstvo pripalo je Gimnaziji „Takovski ustanak“, koja je u finalu savladala ETŠ „Knjaz Miloš“ rezultatom 2:0.


Omladinke su odigrale samo finalni meč, u kome su igračice Gimnazije „Takovski ustanak“ bile bolјi protivnik od TŠ „Jovan Žujović“ i rezultatom 2:0 izborile učešće na Okružnom prvenstvu.sportska hala breza


sportska hala breza


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas