Vesti Futsal / Futsal: Goleada u „Brezi“ za nova 3 boda

 

Fudbaleri FK „Metalac Kolorado“ zabeležili su trijumf u utakmici 7. kola Druge futsal lige Srbije, savladavši ekipu „Bečeja“ iz istoimenog grada.


Oko 200 gledalaca u hali „Breza“ moglo je da uživa u goleadi koju su priredili igrači dve ekipe.


Prvo poluvreme u potpunosti je pripalo domaćim fudbalerima, koji su na odmor otišli sa prednošću od 7:1. Strelci za „Cirkuzante“ bili su Jovica Petrović u 5. i 6. minutu, Đorđe Rosić u 12, 13. i 15. minutu, Aleksa Jeremić u 16. i Rajko Lazović u 17. minutu susreta. Jedini pogodak za Bečejce u prvih 20 minuta postigao je Stefan Korać u 1. minutu.


U nastavku susreta trener domaćih Vuksanović je pružio priliku igračima sa manjom minutažom, što su gosti iskoristili i do kraja susreta još 4 puta zatresli mrežu domaćih. Strelci su bili Igor Dražić u 21. minutu, Srđan Golub u 24. i 30 minutu i Stefan Korać u 40. minutu.


FK „Metalac Kolorado“: Đorđe Jovanović, Đorđe Rosić, Jovica Petrović, Jovan Urošević, Nebojša Milanković, Mališa Cvetković, Stefan Arsenijević, Aleksa Jeremić, Aleksandar Đorđević, Rajko Lazović, Lazar Ratković, Strahinja Čepić, Predrag Petrović. Trener: Ivan Vuksanović.


KMF „Bečej“: Sava Vadaski, Stefan Korać, Igor Dražić, Bojan Lovre, Nikola Mandačić, Mita Kobelјski, Srđan Golub, Stefan Novakov, Strahinja Vuković. Trener: Igor Šošo.


Sudije: Aleksandar Minić iz Knjaževca, Ivan Stanković iz Niša i Dušan Arsović iz Gornjeg Milanovca.


Delegat: Nebojša Dinić iz Niša.sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas