Vesti Futsal / „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“ – sedmi dan

 

Nakon dvodnevne pauze sinoć je nastavlјen turnir u futsalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“, koji se od 13. decembra igra u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu.


Prvi meč odigran je u kategoriji juniora, u okviru grupe B. Sastale su se ekipe „Kumovi“ i „IIS Materijal Handling“. Veoma uzbudlјiv i neizvestan duel pripao je gostima koji su slavili rezultatom 2:3 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza

U drugoj utakmici juniora, u okviru iste grupe sastale su se ekipe „Cobra RIV“ i „Proting“. Još jedan uzbudlјiv i interesantan meč, pun preokreta, pripao je ekipi „Cobra RIV“. Iako je „Proting“ na odmor otišao sa prednošću od 2:3, meč je završen rezultatom 5:4 u korist domaćina.


sportska hala breza

Prvi sinoćni meč u seniorskoj konkureniciji trebalo je da odigraju „Gruža Transport“ i „Cobra Plus“, u okviru grupe A. Meč je registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist ekipe „Gruža Transport“.


sportska hala breza

U istoj grupi, u pretposlednjem duelu večeri, sastale su se ekipe „Metalac Kolorado“ i „Autoinport“. Ekipa „Metalac Kolorado“ je na poluvreme otišla sa prednošću od 2:1, da bi u nastavku „dodala gas“ i zasluženo slavila rezultatom 6:2.


sportska hala breza

U poslednjem duelu za petak, 21. decembar, sastale su se ekipe „Panekspres“ i „Pečat“, koje se nadmeću u grupi B. „Panekspres“ je opravdao ulogu favorita i zasluženo slavio rezultatom 8:4 (poluvreme 5:1).


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas