Vesti Futsal / „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“ – šesti dan

 

Šestog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“, koji se od 13. decembra igra u sportskoj hali „Breza“ pod pokrovitelјstvom opštine Gornji Milanovac, odigrane su 2 utakmice u juniorskoj i 3 utakmice u seniorskoj konkurenciji.


Pred dvodnevnu pauzu strelci su bili izuzetno raspoloženi. Postignuto je 46 pogodaka, a prisutna publika mogla je da uživa u izuzetno kvalitetnim mečevima.


Prvo su na parket istrčale ekipe „Tehno Car“ i „Zvonce“, koje se nadmeću u grupi A za juniore. Veoma interesantan i ravnopravan duel pripao je ekipi „Tehno Car“, koja je zabeležila pobedu rezultatom 4:3 (poluvreme 1:1) i došla do prvih bodova na turniru.


sportska hala breza

Drugi meč večeri odigran je, takođe, u okviru grupe A. Snage su odmerile ekipe „Young Boys“ i „Familija“. Meč koji je direktno odlučivao o prvoj poziciji na tabeli pripao je ekipi „Young Boys“ rezultatom 8:6 (poluvreme 3:3), čime su sa stopostotnim učinkom završili takmičenje u grupi i obezbedili plasman u eliminacionu fazu.


sportska hala breza

Takmičenje u seniorskoj konkurenciji otvorile su ekipe „Autoinport“ i „Gruža Transport“, koje se takmiče u grupi A. Iako je „Autoinport“ bolјe počeo meč i na odmor otišao pri vođstvu od 4:1, ekipa „Gruža Transport“ je uspela da nadoknadi zaostatak i dođe do remija. Konačan rezultat utakmice bio je 5:5.


sportska hala breza

Pretposlednji meč jučerašnjeg programa odigran je u okviru grupe B, a sastale su se ekipe „Vrbava“ i „Blue Bulls“. „Vrbava“ je od samog starta kontrolisala igru i došla do zasluženog trijumfa rezultatom 5:3 (poluvreme 3:1).


sportska hala breza

I poslednji duel pred dvodnevnu pauzu odigran je u grupi B za seniore, a sastale su se ekipe „Pečat“ i „RP Štamparija“. Nakon izjednačenog prvog poluvremena (1:1) ekipa „Pečata“ uspela je da opravda ulogu favorita u ovom duelu i bolјom igrom u nastavku došla do trijumfa rezultatom 5:2.


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas