Vesti Futsal / „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“ – peti dan

 

Peti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“ doneo je pravu goleadu. Na 5 susreta postignuto je ukupno 37 golova.


Uvodni duel jučerašnjeg programa odigran je između ekipa „Kumovi“ i „Cobra RIV“, koje se nadmeću u juniorskoj grupi B. Više nego ubedlјiva igra „Kumova“ tokom čitavog susreta donena im je trijumf od 11:1 (poluvreme 1:0).


sportska hala breza

Drugi večerašnji meč juniora, takođe u okviru grupe B, odigran je između ekipa „IIS Materijal Handling“ i „Proting“. Nakon izjednačenog prvog poluvremena (0:0) „domaći“ su pojačali ritam igre i efikasnost, što im je donelo pobedu od 4:0.


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe B, a snage su odmerile ekipe „Blue Bulls“i „RP Štamparija“. Meč pun borbe i požrtvovanja pripao je ekipi „Blue Bulls“, koja je slavila sa 4:3 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza

Pretposlednji meč jučerašnjeg programa odigrale su ekipe „Metalac Kolorado“ i „Cobra Plus“, koje se takmiče u seniorskoj B grupe. Ubedlјivo najuzbudlјiviji meč, sa dosta drame i neizvesnosti završen je pobedom „Metalac Kolorada“ rezultatom 4:3 (poluvreme 2:1).


sportska hala breza

Poslednji meč jučerašnjeg programa odigran je između ekipa „Autoinport“ i „GM Racing Team“. Već nakon nekoliko minuta igre videlo se da će „GM Racing Team“ odneti ceo plen. Meč je završen ubedlјivom pobedom „gostiju“ rezultatom 1:6 (poluvreme 0:4).


sportska hala breza

U utorak, 18.12.2018. godine na programu je još 5 utakmica, nakon čega će uslediti dvodnevna pauza na turniru zbog verskog praznika „Sveti Nikola“. SVIMA KOJI SLAVE USTANOVA „SPORTSKO – REKREATIVNI CENTAR“ GORNјI MILANOVAC ŽELI SREĆNU SLAVU!sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas