Vesti Futsal / „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“ – četvrti dan

 

Sinoć je u sportskoj hali „Breza“ odigrano 6 utakmica na turniru „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“, čiji je pokrovitelј opština Gornji Milanovac.


Uvodni meč u izuzetno uzbudlјiv program odigran je u kategoriji pionira, gde su se sastale ekipe „Milenijum“ i „Metalac 2006“. Ekipa „Milenijuma“ bila je za nijansu bolјi protivnik i slavila je rezultatom 2:1 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza

Jedini meč jučerašnjeg programa u juniorskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe A između ekipa „Familija“ i „Zvonce“. „Familija“ je od početka susreta nametnula svoj ritam igre i već posle prvih 20 minuta bilo je očito da će upisati nova tri boda. Utakmica je završena rezultatom 7:3 (poluvreme 4:1).


sportska hala breza

Kod seniora, u grupi B, sastale su se ekipe „Panekspres“ i „RP Štamparija“. Kao i u prethodnom meču kod juniora, „domaćin“ je diktirao ritam igre i kontrolisao rezultat tokom čitavog toka susreta za konačnih i ubedlјivih 8:2 (poluvreme 4:1).


sportska hala breza

U okviru grupe A za seniore ekipa „Autoinport“ je odigrala svoj prvi meč na turniru i u veoma uzbudlјivom susretu savladala ekipu „Cobra Plus“ rezultatom 5:4 (poluvreme 2:2).


sportska hala breza

Svoj drugi meč ove večeri odigrala je ekipa „Panekspres“, koja je nakon velike borbe i dosta uzbuđenja remizirala sa ekipom „Vrbava“. Duel je završen rezultatom 3:3 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza

Poslednji meč četvrtog dana turnira odigran je između ekipa „Metalac Kolorado“ i „GM Racing Team“. Ništa manje uzbudlјiv duel od prehodnog završen je podelom plena. Konačan rezultat bio je 1:1 (poluvreme 0:0).


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas