Vesti Futsal / „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“ – treći dan

 

Trećeg dana „Trofeja Gornjeg Milanovca 2018“ odigrano je pet utakmica, a prvi meč na turniru odigran je i u pionirskoj konkurenciji.


Kao uvod u glavna dešavanja jučerašnjeg programa snage su odmerile ekipe „CZGM“ i „Metalac 2005“. Nakon izjednačenog prvog poluvremena (2:2), „Metalac 2005“ je u nastavku igre dodao gas i na kraju ubedlјivo slavio rezultatom 2:6.


sportska hala breza

Prvi meč jučerašnjeg programa u juniorskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe B, a sastale su se ekipe „IIS Materijal Handling“ i „Cobra RIV“. Domaćin na ovom susretu je od početka kontrolisao igru i na odmor otišao sa prednošću od 1:0. U nastavku znatno efikasnija igra obe ekipe za konačnih 6:2 u korist „IIS Materijal Handling“.


sportska hala breza

U okviru grupe A za juniore snage su odmerile ekipe „Young Boys“ i „Tehno Car“. „Young Bojs“ je od samog starta krenuo ubedlјivo i na kraju zasluženo slavio ubedlјivim rezultatom 8:1 (poluvreme 4:0).


sportska hala breza

Najviše varnica viđeno je u seniorskoj konkurenciji u okviru grupe A, gde su snage odmerile ekipe „Metalac Kolorado“ i „Gruža Transport“. U meču u kome je „Gruža Transport“ slavila rezultatom 2:5 (poluvreme 0:1) pokazana su tri žuta i dva crvena kartona – svi za ekipu „Metalac Kolorado“.


sportska hala breza

Rezultatski najneizvesniji duel viđen je u poslednjem susretu jučerašnjeg programa. U utakmici grupe B za seniore sastale su se ekipe „Vrbava“ i „Pečat“. Meč sa puno duela, žara, borbe i požrtvovanosti pripao je ekipi „Pečata“, koja je bila srećniji i spretniji protivnik i slavila rezultatom 6:7 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas