Vesti Futsal / „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“ – Drugi dan

 

Drugog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2018“, koji se od 13. decembra održava u sportskoj hali „Breza“ pod pokrovitelјstvom opštine Gornji Milanovac, odigrane su četiri utakmice.


Prisutna publika mogla je da uživa u 26 prelepih golova.


Prvi meč odigran je u juniorskoj konkurenciji u okviru grupe A, a sastale su se ekipe „Young Boys“ i „Zvonce“. Ekipa „Young Boys“ je tokom čitavog meča kontrolisala igru, što je rezultiralo ubedlјivom pobedom od 10:3 (poluvreme 4:2).


sportska hala breza

Prvi nerešen ishod na turniru viđen je u seniorskoj konkurenciji, u utakmici grupe B između ekipa „Blue Bulls“ i „Pečat“. „Gosti“ su nakon prvih 20 minuta došli do prednosti od 0:2, ali je nakon mnogo drame i uzbuđenja došlo do podele bodova. Meč je završen rezultatom 3:3.


sportska hala breza

Meč grupe A u seniorskoj konkurenciji između ekipa „Cobra Plus“ i „GM Racing Team“ završen je rutinskom pobedom „GM Racing Team“-a rezultatom 0:3, iako su u prvom poluvremenu mreže mirovale.


sportska hala breza

Poslednji meč jučerašnjeg programa odigran je u seniorskoj konkurenciji u grupi B, a sastale su se ekipe „Vrbava“ i „RP Štamparija“. Prvo poluvreme proteklo je u ravnopravnoj igri oba protivnika pa se na predah otišlo pri rezultatu 1:1. U nastavku bolјa igra „Vrbave“ koja je slavila rezultatom 3:1.


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas