Vesti Futsal / Deseti dan „Trofeja Gornjeg Milanovca 2017“ – Četvrtfinale

 

Preostali četvrtfinalni dueli na turniru u futsalu „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“ odigrani su večeras u sportskoj hali „Breza“, tako da su kompletirani i svi polufinalni parovi.


Sve rezultate i tabele možete pratiti klikom na link: rezultati i tabele


U prvom meču večerašnjeg programa sastale su se ekipe „IIS Materijal Hendling“, koja je u svojoj grupi imala stopostotan učinak i „RP Štamparija“, koja je kao jedna od dve najbolјe trećeplasirane ekipe prošla u četvrtfinale. „RP Štamparija“ je u ovom meču pružila najbolјu partiju na ovogodišnjem turniru i zabeležila pobedu rezultatom 0:4 (poluvreme 0:1), kojom je postala treći polufinalista u konkurenciji juniora.


sportska hala breza

Poslednji četvrtfinalni duel u juniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Kumovi“ i „Tehnoplast“. „Kumovi“ su bolјe „otvorili“ meč i na poluvreme otišli sa prednošću od 3:1. Nastavak susreta protekao je u mirnijoj igri. Mreže su mirovale sve do poslednjeg minuta meča, kada su „Kumovi“ pogodili za konačnih 4:1.


sportska hala breza

Prvi večerašnji meč u seniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Autoinport“ iz Gornjeg Milanovca i „Transport Gruža“ iz Gruže. Uprkos konstantnoj terenskoj inicijativi Gornjomilanovčana u prvih 20 minuta, gosti su iskoristili grešku golmana „Autoinporta“ i otišli na predah sa golom prednosti. U nastavku susreta slična slika na terenu. „Gruža Transport“, rutinskom igrom, kada su domaći krenuli na sve ili ništa, uspeva da postigne još tri pogotka za konačnih 0:4.


sportska hala breza

Poslednji večerašnji duel, ujedno i poslednji četvrtfinalni meč u seniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „GMV Dental“ iz Gornjeg Milanovca i „Maks Bet“ iz Ivanjice. Ivanjičani su od samog starta krenuli silovito, što je rezultiralo prednošću od 0:3 nakon prvih 20 minuta igre. Nastavak utakmice protekao je u rutinskoj igri ekipe „Maks Bet“, koja je još tri puta tresla mrežu domaćih za konačnih i ubedlјivih 0:6.


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas