Vesti Futsal / Osmi dan „Trofeja Gornjeg Milanovca 2017“ – Kraj grupne faze

 

Sinoć su u sportskoj hali „Breza“ odigrane poslednje utakmice grupne faze „Trofeja Gornjeg Milanovca 2017“, koji se pod pokrovitelјstvom opštine Gornji Milanovac održava od 13. do 26. decembra.


Sve rezultate i tabele možete pratiti klikom na link: rezultati i tabele


Prvi meč večeri odigran je u juniorskoj konkurenciji u okviru grupe C, a sastale su se ekipe „Tapa Tapa“ i „RP Štamparija“. Duel koji je odlučivao o direktnom plasmanu u četvrtfinale pripao je ekipi „Tapa Tapa“ rezultatom 6:5 (poluvreme 3:3).


sportska hala breza

Drugi i poslednji meč u juniorskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe B, gde su snage odmerile ekipe „Er Turs“ i „Tehno Kar“. Favorit na ovom meču, ali i na celom turniru, lako je izašao na kraj sa protivnikom i slavio ubedlјivu pobedu. Utakmica je završena rezultatom 1:9 (poluvreme 0:6) u korist ekipe „Tehno Kar“.


sportska hala breza

Nakon ovog duela kompletirano je takmičenje po grupama kod juniora i obavlјen žreb za četvrtfinale u kome će se sastati: „IIS Materijal Hendling“ – „RP Štamparija“, „Kumovi“ – „Tehnoplast“, „Tehno Kar“ – „Kafe Central“ i „Tapa Tapa“ – „Pivce za živce“.


U konkurenciji seniora nije odigran prvi meč, u kome je trebalo da se sastanu ekipe „Kidi“ i „Transport Gruža“, u okviru grupe B. Utakmica je registrovana službenim rezultatom 0:3 u korist „Transport Gruže“ zbog nedolaska ekipe „Kidi“.


sportska hala breza

Pretposlednji duel sinoćnjeg programa bio je derbi grupe B, koji je odlučivao o plasmanu na prve dve pozicije na tabeli. Sastale su se ekipe „Transport Gruža“ i „Kafe Revolt Panekspres“. Odlična igra dve ekipe tokom čitavog toka susreta, ali je ekipa iz Gruže imala više svežine i meč rešila u svoju korist rezultatom 5:2 (poluvreme 0:0), čime je zauzela prvo mesto u grupi.


sportska hala breza

Poslednji meč grupne faze odigran je u okviru grupe A. Snage su odmerile ekipe „DE Šped“ i „Metalac Kolorado Old Skul“. „Cirkuzantima“ je meč bio rezultatski nebitan, jer su izgubili svaku šansu za četvrtfinale, dok je ekipi „ED Šped“ i bod bio dovolјan za plasman u završnu fazu. „Stara škola“ je pružila fantastičnu partiju i zasluženo pobedila rezultatom 1:5 (poluvreme 0:1), čime je omogućila ekipi „Kafe Trim“ da bude drugi četvrtfinalista iz ove grupe.


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas