Vesti Futsal / Peti dan „Trofeja Gornjeg Milanovca 2017“ – 17. decembar 2017. godine

 

Disciplinska komisija turnira izrekla je kazne za vinovnike incidenta koji se dogodio nakon utakmice „Caffe Trim“ iz Gornjeg Milanovca i „DE Šped“ iz Kragujevca. Kažnjeni su: Veljko Vukčević - „Caffe Trim“ (4 utakmice zabrane igranja koje odrađuje i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji), Nemanja Solujić – „Caffe Trim“ (3 utakmice zabrane igranja), Nenad Milovanović – „DE Šped“ (3 utakmice zabrane igranja) i Boris Marjanović – „DE Šped“ (3 utakmice zabrane igranja). Sve kazne teku od 16. decembra 2017. godine.


Petog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“ odigrane su po tri utakmice u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, na kojima je postignuto 36 golova.


Raspored odigravanja utakmica na turniru možete videti i preuzeti klikom na sledeći link: dokumenta/rasporedturnir2017.pdf


U okviru grupe „B“, u juniorskoj konkurenciji, sastale su se ekipe „Air Tours“ i „Cobra RIV“. Prvo poluvreme proteklo je u ravnopravnoj igri, ali je ekipa „Air Tours“ na predah otišla sa prednošću od 2:1. U nastavku potpuna dominacija „domaćina“, koji meč rešavaju u svoju korist rezultatom 9:2.


sportska hala breza

Drugi meč u juniorskoj konkurenciji odigran je u grupi C, a sastale su se ekipe „Rosoneri“ i „RP Štamparija“. „RP Štamparija“ je od samog početka kontrolisala tok meča i zabeležila rutinsku pobedu rezultatom 2:6, čime je znatno povećala šansu za plasman u eliminacionu fazu.


sportska hala breza

Poslednji meč jučerašnjeg programa u juniorskoj konkurenciji odigran je u grupi A između ekipa „Picerija King“ i „Pivce za živce“. Meč je završen pobedom „gostujuće“ ekipe rezultatom 2:6 (poluvreme 0:2), koja je osvojila prve bodove na ovogodišnjem turniru i sačuvala šanse za plasman u narednu rundu.


sportska hala breza

Takmičenje u seniorskoj konkurenciji otvorile su gornjomilanovačke ekipe „GMV Dental“ i „Servis Dragićević“, koje se nadmeću u grupi C. Izuzetno borben, uzbudljiv i neizvestan meč završen je podelom podova. Rezultat meča bio je 2:2 (poluvreme 1:1), tako da ovaj nerešen ishod i jednoj i drugoj ekipi daje šansu za prolazak dalje.


sportska hala breza

Pretposlednji duel sinoćnjeg programa odigran je u okviru A grupe. Sastale su se ekipe „Max Bet“ iz Ivanjice i „Metalac Kolorado Old School“ iz Gornjeg Milanovca. Ivanjičani su odigrali odličan meč i zabeležili ubedljivu pobedu rezultatom 7:0 (poluvreme 3:0). Ovom pobedom „Max Bet“ je obezbedio prvu poziciju u grupi i plasman u eliminacionu fazu.


sportska hala breza

Ivanjičani su odigrali još jedan meč, čime su završili nedmetanje u grupnoj fazi. Protivnik je bila ekipa „DE Šped“ iz Kragujevca. Možda i najveće iznenađenje turnira priredili su Kragujevčani, koji su iskoristili umor i blagu dozu opuštanja ekipe iz Ivanjice i slavili rezultatom 0:1 (poluvreme 0:0).


sportska hala breza

sportska hala breza

Nakon 6. dana turnira uslediće dvodnevna pauza, a turnir se nastavlja u četvrtak, 21. decembra 2017. godine.


stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas