Vesti Futsal / Četvrti dan turnira – 16. decembar 2017. godine

 

Četvrtog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“, koji se od 13. do 26. decembra igra u sportskoj hali „Breza“, odigrano je pet utakmica – dve u juniorskoj i tri u seniorskoj konkurenciji.


Raspored odigravanja utakmica na turniru možete videti i preuzeti klikom na sledeći link: dokumenta/rasporedturnir2017.pdf


Premijerni duel jučerašnjeg programa odigran je u kategoriji juniora. U okviru grupe B sastale su se ekipe „Kobra RIV“ i „Tehnoplast“. Fudbaleri „Tehoplasta“ su od samog početka utakmice krenuli veoma agresivno i borbeno, što je rezultiralo izuzetno ubedlјivim trijumfom od 4:16 (poluvreme 0:5).


sportska hala breza

Drugi meč u kategoriji juniora odigran je između ekipa „Picerija King“ i „IIS Materijal Hendling“, koje se nadmeću u grupi A. Veoma uzbudlјiv, borben i ravnopravan meč pripao je ekipi „IIS Materijal Hendling“, koja je slavila rezultatom 1:2 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza

Jučerašnje nadmetanje u seniorskoj konkurenciji započele su ekipe „Kidi“ iz Gornjeg Milanovca i „Kafe Revolt Panekspres“ iz Čačka. Favorit u ovom duelu, ali i jedan od glavnih favorita za osvajanje čitavog turnira – ekipa „Kafe Revolt Panekspres“ zabeležila je izuzetno ubedlјivu pobedu i osvojila prve bodove na turniru. Konačan rezultat meča bio je 1:12 (poluvreme 0:7).


sportska hala breza

Pretposlednji susret jučerašnjeg programa odigran je u grupi B, a sastale su se ekipe „Kafe Revolt Panekspres“ iz Čačka i „Auto plac DM“ iz Valјeva“. Čačani su i u drugom uzastopnom nastupu bili bolјi od svog protivnika i slavili rezultatom 4:1 (poluvreme 3:1), čime su obezbedili plasman u eliminacionu fazu.


sportska hala breza

U poslednjoj utakmici četvrtog dana turnira, u grupi C, sastale su se ekipe „BB Kom“ iz Gornjeg Milanovca i „Radović Transport“ iz Čačka. Najdramatičniji duel večeri završen je pobedom Čačana rezultatom 2:3 (poluvreme 1:1).


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas