Vesti Futsal / Treći dan turnira – 15. decembar 2017. godine

 

Sinoć je u sportskoj hali „Breza“ odigrano pet utakmica u okviru futsal turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“, koji se održava pod pokrovitelјstvom opštine Gornji Milanovac.


Raspored odigravanja utakmica na turniru možete videti i preuzeti klikom na sledeći link: dokumenta/rasporedturnir2017.pdf


Prvi meč u juniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „AIR Tours“ i „Tehnoplast“, koje se nalaze u grupi B. Iako je prvo poluvreme proteklo rezultatski neizvesno (4:5), ekipa „Tehnoplast“ je uspela da se rezultatski „odlepi“ u nastavku i reši utakmicu u svoju korist rezultatom 5:8.


sportska hala breza

Drugi duel u junirskoj konkurenciji, koji je odigran u okviru grupe C, doneo je najveći rezultatski preokret jučerašnjeg programa. Sastale su se ekipe „Kumovi“ i „RP Štamparija“. Prvih 20 minuta pripalo je ekipi „RP Štamparija“, koja je ovaj deo susreta rešila u svoju korist rezultaom 1:2. U nastavku potpuno drugačija slika na terenu. „Kumovi“ u potpunosti kontrolišu igru, uspevaju da stignu i prestignu prednost „gostiju“ za konačnih 5:3.


sportska hala breza

Prvi utakmica u seniorskoj konkurenciji trećeg dana „Trofeja Gornjeg Milanovca 2017“ odigrana je u okviru grupe D. Snage su odmerile gornjomilanovačke ekipe „Helios“ i „Novi drugari“. Sigurna i čvrsta igra ekipe „Helios“ rezultirala je ubedlјivom pobedom. Meč je završen rezultatom 7:2 (poluvreme 2:0).


sportska hala breza

Ekipe „Servis Dragićević“ iz Gornjeg Milanovca i „Radović Transport“ iz Čačka, koje se takmiče u grupi C, odigrale su pretposlednji duel sinoćnjeg programa. Čačni su opravdali ulogu favorita u ovoj utakmici i meč rešili u svoju korist rezultatom 2:10 (poluvreme 1:3).


sportska hala breza

Poslednji duel trećeg dana turnira, koji je odigran u okviru A grupe, doneo je i najviše uzbudjenja do sada. Ekipe „Kafe Trim“ iz Gornjeg Milanovca i „DE Šped“ iz Gragujevca odigrale su fantastičan meč. Na predah se otišlo pri rezultatu 2:1, ali je u nastavku, nakon mnogo uzbuđenja i po jednog gola na obe strane u poslednjem minutu susreta, došlo do podele bodova (4:4). Mrlјu na ovaj meč bacilo je koškanje igrača obe ekipe nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, ali su se strasti ipak smirile.


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas