Vesti Futsal / Drugi dan turnira – 14. decembar 2017. godine

 


Drugog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2017“ odigrano je pet utakmica – dve u juniorskoj i tri u seniorskoj konkurenciji.


Raspored odigravanja utakmica na turniru možete videti i preuzeti klikom na sledeći link: dokumenta/rasporedturnir2017.pdf


Prisutna publika u sportskoj hali „Breza“ mogla je da uživa u izuzetno efikasnoj futsal večeri u kojoj je postignut 41 pogodak.


Prvi susret drugog takmičarskog dana odigran je u juniorskoj konkurenciji, u okviru grupe A, a sastale su se ekipe „Kafe Central“ i „Pivce za Živce“.Već posle prvih 20 minuta igre mogao se naslutiti pobednik. Ekipa „Kafe Central“ je na predah otišla sa prednošću od 3:0. Nastavak susreta nije doneo ništa novo. Fudbaleri ekipe „Kafe Central“ bili su bolјi protivnik i zasluženo slavili rezultatom 6:1.


sportska hala breza

Drugu utakmicu u juniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Kumovi“ i „Tapa Tapa“, koje se nadmeću u grupi C.Kao i u prvoj utakmici večerašnjeg programa, „domaćin“ je diktirao ritam igre, što je rezultiralo ubedlјivom pobedom od 7:1 (poluvreme 3:1).


sportska hala breza

Premijerni meč u seniorskoj konkurenciji, u okviru grupe B, odigrale su ekipe „Autoplac DM“ iz Valјeva i „Kidi“ iz Gornjeg Milanovca. Valјevci su opravdali ulogu favorita i nakon odlične igre slavili rezultatom 9:3 (poluvreme 3:0).


sportska hala breza

Ekipa „Autoplac DM“, u svom drugom nastupu ove večeri zabeležila je poraz. Najneizvesniji meč drugog dana turnira Valјevci su odigrali protiv ekipe „Gruža Transport“ iz Gruže. Nakon prvih 20 minuta ekipa iz Valјeva imala je prednost od 2:1. Međutim, u nastavku utakmice dolazi do velikog preokreta. Ekipa „Gruža Transport“ koristi umor i pad koncentracije protivnika i odličnom igrom dolazi do prvih bodova na turniru. Meč je završen rezultatom 3:5.


sportska hala breza

Gornjomilanovački derbi večeri odigrale su ekipe „Metalac Kolorado“ i „Helios“. Iako se očekivao daleko neizvesniji meč u rezultatskom smislu, ekipa „Metalac Kolorado“ je lako izašla na kraj sa daleko iskusnijim protivnikom. Konačan rezultat ovog duela bio je 5:1 (poluvreme 2:0).


sportska hala breza

sportska hala breza

stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
stoni tenis    stoni tenis    stoni tenis   
Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas