Vesti Futsal / Futsal: Pobeda „Cirkuzanata“ u dramatičnom finišu

 

Sinoć je u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu, odigrana utakmica 3. kola Druge futsal lige Srbije između FK „Metalac Kolorado“ iz Gornjeg Milanovca i SK „Ekonomist“ iz Beograda.


Oko 200 lјubitelјa futsala imalo je priliku da posmatra dva potpuno različita poluvremena.


Prvih 30 minuta proteklo je u potpunoj dominaciji Gornjomilanovčana, koji su na predah otišli sa prednošću od 4:0. Mrežu gostiju tresli su Vukašinović u 2. i 15. minutu, Nikolić u 14. i Cvetković u 18. minutu.


Početak drugog poluvremena pripao je, takođe, domaćinu. U 25. minutu još jedan pogodak za domaće. Na 5:0 povisio je Petrović. Kada su svi u hali mislili da su „Cirkuzanti“ završili posao, došlo je do velikog preokreta u igri. Gosti su znalački koristili neiskustvo mladih domaćih fudbalera, koji su dobili šansu nakon velike rezultatske prednosti. Strelci za Beograđane bili su Paunović u 33. i 36. minutu, Dodić u 38. i Jović u 40. minutu susreta za konačnih 5:4.


FK „Metalac Kolorado“: Jovanović, Cvetković 1, Vukašinović 2, Sredojević, Rosić, Urošević, Pajić, Milanković, Nikolić 1, Petrović, Kolјajić, Lalić. Trener: Ivan Vuksanović.


SK „Ekonomist“: Grujić, Veličković, Orović, Jović 1, Aleksić, Stojković, Samardžić, Šmrkić, Paunović 2, Dodić 1, Rakić. Trener: Dušan Dujović.


Sudije: Goran Radulović iz Prokuplјa i Dalibor Stanković iz Lazarevca.


Delegat: Goran Starčević iz Valјeva.sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas