Vesti Futsal / Završni dan „Trofeja Gornjeg Milanovca 2016“

 

Večeras su u sportskoj hali „Breza“, u Gornjem Milanovcu, odigrane utakmice za 3. mesto i finala u pionirskoj, omladinskoj i seniorskoj konkurenciji na „Trofeju Gornjeg Milanovca 2016“.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Najpre su se na parketu hale „Breza“ našle omladinske ekipe „SUN Travel“ i „Tehno Car“, koje su se borile za 3. poziciju na turniru. Nakon prvih 20 minuta ekipa „SUN Travel“ imala je prednost od 1:0, koju je uspela da sačuva do poslednjeg zvuka sirene.


sportska hala breza

Drugi meč večerašnjeg programa odigran je u pionirskoj konkurenciji, a sastale su se gornjomilanovačke ekipe „Caffe Escobar“ i „PMH Rack“. Veoma interesantan meč malih fudbalera završen je pobedom ekipe „PMH Rack“ rezultatom 1:2.


sportska hala breza

Finale u kategoriji omladinaca odigrale su ekipe „Knjižara Original“ i „Elektro servis Miki“. Prvo poluvreme u potpunosti je pripalo timu „Elektro servis Miki“, koji je ovaj deo susreta rešio u svoju korist rezultatom 0:3. U nastavku susreta znatno više uzbuđenja i neizvesnosti. „Knjižara Original“ je uspela da dođe do daha i zaigra znatno bolje, ali nije bilo snage za potpuni preokret. Meč je završen rezultatom 3:4.


sportska hala breza

Poslednji meč turnira odigran je u seniorskoj konkurenciji, a sastale su se najbolje ekipe tokom turnira. Snage su odmerili „SK Soccer Attrium“ iz Čačka i „Moje kafanče“ iz Gornjeg Milanovca. Čačani su od samog starta krenuli silovito i na predah oišli sa prednošću od 3:0. U nastavku isti odnos snaga na terenu za trijumf od 6:0 i veliko slavlje.


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas