Vesti Futsal / Korak do finala turnira

 

Jedanaesti dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2016“ doneo nam je finaliste i u omladinskoj i u seniorskoj konkurenciji, a finalne utakmice će se igrati u nedelju, 25. decembra 2016. godine.


Резултате и табеле можете пратити на адреси http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


U prvom polufinalnom susretu u omladinskoj konkurenciji sastale su se ekipe „Knjižara Original“ i „Tehno Car“. Čvrst, borben, napet meč, sa dosta „varnica“ završen je pobedom „Knjižare Original“ rezultatom 2:1.


sportska hala breza

Drugi polufinalni duel omladinaca nije imao rezultatsku neizvesnost kao uvodni jučerašnji meč. Ekipa „Elektro servis Miki“ je od početka susreta krenula maksimalno angažovano pa ekipi „Sun Travel“ nije ostalo mnogo prostora za bolji rezultat. Utakmica je završena rezultatom 7:1.


sportska hala breza

Prvi polufinalni meč seniora odigran je između „SK Soccer Attrium“ iz Čačka i „Rex trans“ iz Arilja. Iako se očekivao daleko neizvesniji susret, Čačani su pružili sjajnu partiju i zabeležili ubedljivu pobedu rezultatom 5:1 (poluvreme 3:0).


sportska hala breza

Poslednji meč jučerašnjeg programa i „šlag na toru“ bio je duel gornjomilanovačkih ekipa „Moje kafanče“ i „Autoinport“. Izuzetno uzbudljiv, atraktivan i neizvesan susret pripao je ekipi „Moje Kafanče“, koja je postala drugi finalista turnira.


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas