Vesti Futsal / Poznati polufinalisti „Trofeja Gornjeg Milanovca 2016“

 

Sinoć su u sportskoj hali „Breza“ odigrane preostale četiri četvrtfinalne utakmice u omladinskoj i juniorskoj konkurenciji na „Trofeju Gornjeg Milanovca 2016“.


Rezultate i tabele možete pratiti na adresi http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Prvi meč kod omladinaca pripao je ekipi „Tehno Car“, koja je bila bolji protivnik u duelu protiv „Caffe Escobar“. Konačan rezultat meča bio je 3:1.


sportska hala breza

Drugi meč jučeranjeg programa, takođe u konkurenciji omladinaca, odigran je između gornjomilanovačkih ekipa „Metalac Kolorado“ i „Elektro servis Miki“. Kao i u grupnoj fazi, ekipa „Elektro servis Miki“ zabeležila je trijumf i plasirala se u polufinale. Meč je završen rezultatom 3:7 (poluvreme 0:3).


sportska hala breza

U seniorskoj konkurenciji, prvi meč odigral su čačanske ekipe „SK Soccer Attrium“ i „Via Vostok“. Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri obe ekipe. U nastavku potpuno drugačija slika na terenu. Apsolutna dominacija „SK Soccer Attrium“ za konačnih i ubedljivih 7:2.


sportska hala breza

Poslednji duel jučerašnjeg programa odigrale su gornjomilanovačke ekipe „Caffe Trim“ i „Autoinport“. Izuzetno napet i uzbudljiv meč završen je u korist ekipe „Autoinport“ rezultatom 1:3.


sportska hala breza

Večeras, 24. decembra 2016. godine, igraju se polufinalni mečevi.sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas