Vesti Futsal / Počeli četvrtfinalni dueli na „Trofeju Gornjeg Milanovca 2016“

 

Prvog četvrtfinalnog dana na „Trofeju Gornjeg Milanovca 2016“ publika u sportskoj hali „Breza“ imala je priliku da prati po dva duela u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji.


Rezultate i tabele možete pratiti na adresi http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


U prvom susretu, u omladinskoj konkurenciji, snage su odmerile gornjomilanovačke ekipe „Knjižara Original“ i „Restoran Moma“. Rezultatska neizvesnost trajala je tokom prvih 20 minuta (2:1). Nastavak susreta protekao je u apsolutnoj dominaciji „Knjižare Original“ koja je slavila sa 6:2 i plasirala se u polufinale turnira.


sportska hala breza

Drugi četvrtfinalni meč kod omladinaca odigran je između gornjomilanovačkih ekipa „SUN Travel“ i „Stef gradnja“. „SUN Travel“ je krenuo silovito od samog početka susreta i stekao značajnu zalihu nakon prvih 20 minuta (3:1). U nastavku susreta rutinska igra „SUN Travela“ za konačnih 4:1.


sportska hala breza

Što se četvrtfinalnih duela seniora tiče, na parketu su se najpre pojavile gornjomilanovačke ekipe „Rekreativo“ i „Moje kafanče“. Izuzetno čvrst, neizvesan i atraktivan duel pripao je ekipi „Moje kafanče“, koja je za nijansu bila srećniji protivnik.


sportska hala breza

Najkvalitetniji meč, možda i na čitavom turniru, odigrale su ekipe „Rex Trans“ iz Arilja i „Pekara Kraljev dvor“ iz Kragujevca. Dosta duela, borbe, kvalitetne igre viđeno je u ovom susretu iz koga su Ariljci izašli kao pobednici (3:1) i zasluženo se plasirali u polufinale turnira.


sportska hala breza

Večeras, 23. decembra 2016. godine, na programu su preostala 4 četvrtfinalna meča.sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas