Vesti Futsal / Završena grupna faza „Trofeja Gornjeg Milanovca 2016“

 

Sinoć su u sportskoj hali „Breza“ odigrani poslednji mečevi grupne faze „Trofeja Gornjeg Milanovca 2016“, nakon kojih su poznati svi četvrtfinalni parovi.


Rezultate i tabele možete pratiti na adresi http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Prvi i jedini meč u omladinskoj konkurenciji odigran je između „Knjižare Original“ i „Sendvič bara Zvonce“. Ekipa „Knjižare Original“ nije dozvolila iznenađenje i zabeležila je pobedu rezultatom 6:3, kojom se direktno plasirala u četvrtfinale. Ekipa „Sendvič bar Zvonce“ se oprostila od daljeg takmičenja.


sportska hala breza

Prvi meč u seniorskoj konkurenciji odigrale su ekipe „Rex Trans“ iz Arilja i „Caffe Mozzart“ iz Gornjeg Milanovca. I u ovom susretu nije bilo iznenađenja. „Rex Trans“ je slavio sa 10:6, čime je zauzeo drugo mesto u grupi.


sportska hala breza

Poslednji duel u grupi A odigran je između gornjomilanovačkih ekipa „Autoinport“ i „Moje kafanče“. I pre ovog susreta obe ekipe su obezbedile učešće u četvrtfinalu pa nije bilo nekog većeg takmičarskog značaja, osim prestiža. „Moje kafanče“ je slavilo rezultatom 2:6, čime je ostalo na 4 poziciji, dok je „Autoinport“ zauzeo drugo mesto u grupi A.


sportska hala breza

U okviru grupe B snage su odmerile gornjomilanovačke ekipe „Rekreativo“ i „Caffe Mozzart“. Ni u ovom susretu favorit nije dozvolio iznenađenje. „Rekreativo“ je slavio rezultatom 9:4, čime se izborio za prvu poziciju na tabeli. Ekipi „Caffe Mozzart“ ovo je bio poslednji nastup na „Trofeju Gornjeg Milanovca 2016“.


sportska hala breza

Poslednji meč grupne faze odigran je u seniorskoj konkurenciji, u okviru B grupe. U derbiju večeri sastali su se „Via Vostok“ iz Čačka i „Rex Trans“ iz Arilja. Veoma uzbudljiv i neizvesan meč završen je podelom bodova (2:2), čime obe ekipe mogu biti zadovoljne jer su obezbedile učešće u četvrtfinalu.


sportska hala breza

Što se tiče četvrtfinalnih parova u omladinskoj konkurenciji, snage će odmeriti „Knjižara Original“ – „Restoran Moma“, „SUN Travel“ – „Stef гradnja“, „Caffe Escobar“ – „Tehno Car“ i „Metalac Kolorado“ – Elektro servis Miki“.


Četvrtfinalni parovi kod seniora su: „Rekreativo“ – „Moje kafanče“, „Rex Trans“ – „Pekara Kraljev dvor“, „SK Soccer Attrium“ – Via Vostok“ i „Caffe Trim“ – „Autoinport“.sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas