Vesti Futsal / Pretposlednji dan grupne faze turnira

 

Sinoć su u sportskoj hali „Breza“ odigrani mečevi pretposlednjeg dana grupne faze na „Trofeju Gornjeg Milanovca 2016“, a danas i sutra sledi dvodnevna pauza.


Turnir se nastavlјa u sredu, nakon čega će se znati konačan raspored po grupama i četvrtfinalni parovi.

Rezultate i tabele možete pratiti na adresi http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Jučerašnji program počeo je utakmicom grupe C u omladinskoj konkurenciji između ekipa „SUN Travel“ i „AIR Tours“. Apsolutna dominacija „SUN Travel-a“ tokom čitavog meča rezultirala je ubedlјivom pobedom od 15:2, koja im je omogiućila da se direktno nađu u žrebu za četvrtfinale.


sportska hala breza

Jedno od iznenađenja večeri priredili su igrači „Elektro servisa Miki“. Oni su u utakmici A grupe ubedlјivo savladali „Metalac Kolorado“ rezultatom 7:0, čime su se direktno plasirali u četvrtfinale.


sportska hala breza

Takmičarski veoma interesantan meč u seniorskoj konkurenciji odigran je između „Via Vostoka“ iz Čačka i „Mornara doo“ iz Gornjeg Milanovca. Gornjomilanovčani su ovaj borbeni duel dobili rezultatom 2:4, čime su se po broju bodova izjednačili sa „Via Vostokom“ i „Reks transom“.


sportska hala breza

Najefikasniji meč jučerašnjeg programa odigran je u seniorskoj konkurenciju u okviru grupe A, gde su se sastali „SK Soccer Attrium“ iz Čačka i „BB kom“ iz Gornjeg Milanovca. Čačani su pružili fantastičnu partiju i zabeležili više nego ubedlјivu pobedu rezultatom 19:2 (poluvreme 6:1).


sportska hala breza

Derbi grupe B u seniorskoj konkurenciji odigrale su gornjomilanovačke ekipe „Rekreativo“ i „Caffe Trim“. Veoma čvrst i rezultatski neizvesan meč završen je podelom bodova. Konačan rezultat bio je 4:4.


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     



Panorama Srbije

 




breza



Kontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas