Vesti Futsal / Šesti dan turnira – 17. decembar 2016. godine

 

Pretposlednji dan turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2016“ pred dvodnevnu pauzu (19. i 20. decembar 2016. godine) protekao je u nizu zanimljivih i atraktivnih utakmica, a jedan meč registrovan je službenim rezultatom.


Rezultate i tabele možete pratiti na adresi http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


Prvi meč jučerašnjeg programa, koji je trebalo da odigraju gornjomilanovačke ekipe „Caffe Escobar“ i „Restoran Moma“, registrovan je službenim rezultatom 3:0 u korist „Caffe-a Escobar“.


sportska hala breza

Meč grupe D u konkurenciji omladinaca između „Boke Juniors“ i „Tehno Car“ protekao je u veoma čvrstoj i borbenoj igri. I rezultat je pratio dešavanja na terenu. „Tehno Car“ je bio za nijansu bolji protivnik i slavio rezultatom 1:2 (poluvreme 0:1).


sportska hala breza

U prvom susretu u seniorskoj konkurenciji sastale su se ekipe „Via Vostok“ iz Čačka i „Caffe Mozzart“ iz Gornjeg Milanovca. Veoma bitan meč što se tiče plasmana u četvrtfinale, ekipa „Via Vostok“ je rešila u svoju korist rezultatom 6:2 (poluvreme 4:1).


sportska hala breza

Drugi meč jučerašnjeg programa u grupi B za seniore odigrale su gornjomilanovačke ekipe „Caffe Trim“ i „Mornar doo“. Rezultatska neizvesnost bila je prisutna samo u prvih 20 minuta (2:1). Nastavak susreta protekao je u apsolutnoj dominaciji ekipe „Caffe Trim“ koja je zabeležila ubedljiv trijumf rezultatom 8:3.


sportska hala breza

Možda i najveće iznenađenje jučerašnjeg programa priredili su igrači „Autoinporta“ iz Gornjeg Milanovca. Fenomenalnom igrom tokom cele utakmice Gornjomilanovčani su savladali favorizovanu ekipu „SK Soccer Attrium“ iz Čačka ubedljivim rezultatom 3:8 (poluvreme 0:5).


sportska hala breza

Večeras, 18. decembra 2016. godine, igra se 5 utakmica, a onda će uslediti dvodnevna pauza.


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas