Vesti Futsal / „Trofej Gornjeg Milanovca 2016“ – 5. dan

 

Polako se naziru učesnici eliminacione faze „Trofeja Gornjeg Milanovca 2016“, a publika u sportskoj hali „Breza“ imala je priliku da uživa u najuzbudlјivijem danu ovogodišnjeg turnira.


Rezultate i tabele možete pratiti na adresi http://www.sportskahalabreza.com/trofej-gornjeg-milanovca-2016


U prvom meču sastale su se gornjomilanovačke ekipe „Sendvič bar Zvonce“ i „KUD Šumadija“. Iako je „KUD Šumadija“ imala prednost nakon prvih 20 minuta (2:1), meč je završen pobedom „Sendvič bara Zvonce“ rezultatom 5:4.


sportska hala breza

I drugi susret u omladinskoj konkurenciji bio je izuzetno neizvesan. Sastale su se ekipe „Boka Juniors“ iz Gornjeg Milanovca i „NGM Pajović“ iz Ivanjice. Ivanjičani su na odmor otišli sa prednošću od 0:1, ali je u nastavku „Boka Juniors“ načinila potpuni preokret i slavila rezultatom 3:2.


sportska hala breza

Jedini meč jučerašnjeg programa u kome nije bilo rezultatske neizvesnosti odigrale su gornjomilanovačke ekipe „Autoinport“ i „BB Kom“. Čvrstom i sigurnom igrom „Autoinport“ je zabeležio ubedlјivu pobedu rezultatom 12:4 (poluvreme 4:1).


sportska hala breza

Pretposlednji meč jučerašnjeg programa odigran je u okviru grupe B za seniore, a sastali su se „Rekreativo“ i „Mornar doo“. Dosta kvalitetan i uzbudlјiv duel pripao je igračima „Rekreativa“, koji su ovom pobedom izbili na čelo tabele zahvalјujuči bolјem odnosu u međusobnim duelima. Meč je završen rezultatom 4:2 (poluvreme 2:1).


sportska hala breza

Najviše varnica viđeno je u poslednjem meču petog dana turnira. Snage su odmerile ekipe „Via Vostok“ iz Čačka i „Caffe Trim“ iz Gornjeg Milanovca. Kvalitetan meč sa dosta duela, atraktivnih poteza, ali i nervoze završen je pobedom gornjomilanovačke ekipe nakon velikog preokreta. Iako su Čačani imali prednost od 2:1 nakon prvog poluvremena, meč je završen pobedom „Caffe-a Trim“ rezultatom 3:4.


sportska hala breza


sportska hala breza

Ћир    Lat
Pratite nas
     Panorama Srbije

 
brezaKontakt

Pišite nam


Adresa

Korčaginova bb
32300 Gor. Milanovac, Srbija
 
+381 (0) 60 077 44 21
+381 (0) 32 712 436
 
srcgm@mts.rs
info@sportskahalabreza.com
www.sportskahalabreza.com

Pratite nas